To je to što me zanima!

Shirley MacLaine: Tajna dugog braka je u seksanju s drugima

Glumica Shirley MacLaine nedavno je otkrila svoju tajnu dugog braka. To je, kaže, seks s drugim ljudima. Ona se od supruga razvela 1982. jer je njen novac davao svojoj ljubavnici
Vidi originalni članak

Shirley MacLaine (81) u nedavnom je intervjuu za radijsku postaju Sirius XM kazala je da je tajna dugog i sretnog braka preljub. 

Glumica je bila u braku s poduzetnikom Stevenom Parkerom od 1954. do 1982. Rastali su se nakon što je ona shvatila da Steve njen novac prebacuje na bankovni račun jedne od svojih ljubavnica. 

Dok je bila u braku sa Steveom, Shirley je ljubovala s mnogim zvijezdama, poput Roberta Mitchuma, Ycesa Montanda, Dannyja Kayea i bivšeg australskog premijera, Andrewa Peacocka. 

Shirley i Steve imali su 'brak na duljinu', otkrila je. On je puno vremena provodio u Japanu zbog posla, a ona u SAD-u.

- Nalazili bi se i bili bi super prijatelji, a nekad bi zajedno otišli na put - kazala je zvijezda serije 'Downton Abbey' koja kaže da je jedina veza koju održava ona s njena tri psa. 

Steve i Shirley imaju kći Sachu Parker (59) koja je odrasla s ocem, dok bi blagdanima i ljetima posjećivala majku. 

Shirley je posljednjih nekoliko godina u medijima zbog svojih nevjerojatnih 'otkrića' i izjava. Jednom prilikom je rekla da je imala bliski susret s vanzemaljcima, a prošle godine razljutila je židovsku zajednicu jer je rekla da žrtve Holokausta doživjele tragediju jer su je svojim djelovanjem iz prošlih života zaslužile. 

Idi na 24sata

Komentari 36

  • Amazonka_1 20.03.2016.

    bravo teta, i ja mislim da je to recept za dugi brak...i sretan!:)

  • _Varešak_ 20.03.2016.

    Po njoj neka samo ne dira u peneze ,a neka se švaleriše do mile volje,e to je pravi brak i vjernost.

  • Judita👥 19.03.2016.

    tajna dugog braka , hm:imati ženu koja će na sve imati oči zatvorene, glumiti da je sve u redu, tapšati muža po ramenima i kad nije u pravu:)a ima i solucija b. kada imate kraj sebe muškarca koji će isto tako raditi ženi :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare