To je to što me zanima!

Show Lepe Brene, Zvezde Granda dolazi u Hrvatsku?

Mihaljević tvrdi da bi glazbeni folk show "Zvezde Granda" već sljedeće godine mogao krenuti na jednoj od hrvatskih televizija
Vidi originalni članak

Lepa Brena i Saša Popović izgleda planiraju osvajanje hrvatskog tržišta. Hrvatski skladatelj Mario Mihaljević ove je sezone bio u žiriju njihovog showa "Zvezde Granda" i kaže da glazba u toj emisiji dosta podsjeća na naš glazbeni izričaj. Mihaljević tvrdi da bi taj glazbeni folk show već sljedeće godine mogao krenuti na jednoj od hrvatskih televizija. Popović bi ovih dana navodno trebao doći u Zagreb i "Zvezde Granda" ponuditi našim TV kućama. Mihaljević kaže da Lepa Brena i Popović kod nas misle osnovati diskografsku kuću, čiji bi direktor trebao biti on.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • SANDY 27.02.2008.

    Veliki šamar hrvatskom zabavnom programu. Ma fućka mi se živo za sranja na TV-u, navikli smo! Iskreno, ne bih imala ništa protiv da imam noge kao Brena.....hajde da se volimo, ha ha.

  • Vittela 27.02.2008.

    Pa vidili da ovdje dobro uspijevaju sa koncertima pune diskoteke pa eto da se i oni okusaju..zalosno

  • FAM 27.02.2008.

    Takve vrste emisija su uglavnom licencirane iz americke kuhinje , sve je to isto \" Ples sa zvijezdama\", \" Idol\" , \"Veilki Brat\".... nista to nije nase, a sve je to na isti kalup.

Komentiraj...
Vidi sve komentare