To je to što me zanima!

'Shvatila sam koliko mi je život prazan kad sam dobila Oscara'

Nicole Kidman priznala je u intervjuu za australsko izdanje Harper's Baazara da se 2003. godine, kada je dobila Oscara, osjećala gore nego ikada u životu
Vidi originalni članak

Glumica je 2003. godine dobila Oscara za najbolju glavnu glumicu zahvaljujući ulozi engleske spisateljice Virginije Woolf u filmu 'Sati'. Unatoč zlatnom kipiću o kojem brojne zvijezde sanjaju cijeli život, Nicole Kidman (46) nije bila nimalo sretna u tom trenutku svog života. Glumica je u intervjuu za australsko izdanje časopisa Harper's Baazar izjavila da se osjećala gore nego ikada. 

- Osvajanje tako prestižne nagrade može vam pokazati koliko vam je život prazan, što se i meni dogodilo - priznala je glumica ne krijući da je doživjela profesionalni uspjeh, dok je njezin privatni život bio u krizi. 

No Nicole ne krije da je glumeći suicidalnu spisateljicu, koja se ubila 1941. godine, naučila cijeniti život. 

Gotovo tri godine prije osvajanja zlatnog kipića rastala se od Toma Cruisea (51), s kojim je posvojila dvoje djece, Connora (18) i Isabel (21) koji su nakon rastave odlučili ostati živjeti s glumcem. 

Posljednjih sedam godina u braku je s country pjevačem Keithom Urbanom (46) s kojim ima kćeri Sunday Rose (5) i Faith Margaret (2), posvetila se obiteljskom životu i bira samo manje uloge. 

- Više ne snimam po šest, sedam mjeseci. Odem na tri tjedna i vratim se kući - zaključila je. 

Pa više nitko ne nosi grudnjak: I Nicole Kidman 'lufta' grudi...

Idi na 24sata

Komentari 9

  • strmi007 24.11.2013.

    kako to

  • WOMANIZER 19.11.2013.

    nicole, daj se nasmij! xD

  • jinjang 19.11.2013.

    Malo je onih koji su stvarno sretni...

Komentiraj...
Vidi sve komentare