To je to što me zanima!

Šibensko nebo 'plakalo' dok je Ivo Pattiera pjevao Arsenov hit

Padalo je tako jako da se publika razbježala i posakrivala pa je stanka u programu potrajala sat vremena. Slijedi i druga večer, Večer novih skladbi
Vidi originalni članak

Mnogi su u prekidu prve Večeri dalmatinske šansone u Šibeniku vidjeli simboliku. Naime, jaka je kiša počela baš kad je Ivo Pattiera pjevao legendarnu Arsenovu pjesmu 'Dida moj'. Padalo je tako jako da se publika razbježala i posakrivala pa je stanka u programu potrajala sat vremena.

 Kada je program nastavljen na pozornicu se popeo i Leo Martin, bivša jugoslavenska glazbena zvijezda, a onda i ostali izvođači. U izjavama iza kulisa Festivala, gotovo svi izvođači su govorili o Arsenu i velikoj praznini koja je nastala njegovim odlaskom. 

U subotu se održava i Večer novih skladbi. Nastupit će, između ostalih, klapa Iskon, klapa Kaše, Giulliano i Minea, Dean Dvornik, Đani Maršan, Neno Belan, Goran Karan i mnogi drugi.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • marci2812 23.08.2015.

    Nije ni cudo, neke bi bi trebalo zakonom zabranit,a pogotovo tete u poznim godinama,,,

  • Moslavka 22.08.2015.

    Nema veze dali je bio Srbin ili Hrvat. Nakon uspjesnog muzickog zivota covjek je umro. Neka pociva u miru. Njegova zelja da bude pokopan sa samo clanovima obitelji prisutnih nije bila postivana, to mozemo svi razumijeti zasto Sada neka mu bude lagana zemljica a Gabi i ostala obitelj neka zaluju u miru.

  • 1955 22.08.2015.

    Čudo da se nije sjatilo još srpskih "pevača". Neka je Arsenu lahka zemljica,Gaby i rodbini sučut a bratu Miloradu saučešče. I to bi bilo to. Malo nas oslobodite pritisaka.

Komentiraj...
Vidi sve komentare