To je to što me zanima!

Sigurno je sigurno: Becksov zaštitar i na plažu nosi pištolj

Dok se nogometaš igrao sa sinovima u vodi, tjelohranitelj, koji je najvjerojatnije bivši policajac, stajao je na plaži i promatrao ih. Pištolj je držao u otvorenoj futroli
Vidi originalni članak

Muškarac koji čuva Davida Beckhama (36) i njegovu obitelj navodno je bivši policajac. Gospodin je bio s Beckhamovima na plaži Malibuu. Prolaznici su uočili da nosi pištolj. 

- Pištolj je nosio u futroli oko pojasa. Jedini problem je taj što je futrola bila otvorena i što mu je mogao ispasti - tvrdi fotograf koji je uočio Becksovog 'nabrijanog' tjelohranitelja.

Stajao je na plaži dok je David sa sinovima Brooklynom (12), Romeom (8) i šestogodišnjim Cruzom uživao u vodi.

- Uobičajena je praksa da slavni plaćaju bivše policajce da ih štite, a je li to slučaj i s Beckhamovima, ne mogu vam reći - izjavila je glasnogovornica losanđeleske policije.

Presretan što je i on može hraniti

Malu Harper Victoria je dosad dojila, no sad su joj u prehranu ubacili i kupovnu hranu za novorođenčad. David je jako sretan zbog toga jer sad konačno i on može sudjelovati u hranjenju svoje mezimice.

Važno je da se Vicky i Harper zbliže i uspostave tu posebnu vezu koju svaka majka ima s djetetom kad ga doji, no presretan sam što ću je odsad i ja moći hraniti, rekao je David.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • arsenalist 29.08.2011.

    pištolj na vodu?

  • NanoBilić 28.08.2011.

    jako vazna vijest...

  • caligula27 28.08.2011.

    ...ma čuva ga 007

Komentiraj...
Vidi sve komentare