To je to što me zanima!

Sigurno niste znali da su ove zvijezde Kanađani: Od Pamele do Jima Carreya i Celine Dion

Impresivna lista otkriva imena koja su obilježila svjetsku glazbenu i glumačku scenu, među imenima se nalaze brojni talenti i lica koja su s godinama postala planetarno popularna
Vidi originalni članak

Svjetska scena glume i spekrakla bez njih je nezamisliva - među vodećim zvjezdama glazbene i glumačke scene nalaze se brojni Kanađani, pamtimo ih po vječnim ulogama, outfitima, ali i stihovima.

Pamela Anderson

Pamela Anderson (55) je glumica i model, a najpoznatija je po ulozi u seriji Baywatch, koja se emitirala tijekom devedesetih. Bila je i jedna od modela za magazin Playboy.

Keanu Reeves

Keanu Reeves (58) obilježio je svijet kinematografije brojnim ulogama, no ona u Matrixu, franšizi o bliskoj budućnosti, vjerojatno je najznačajnija.

Ryan Gosling

Ryan Gosling (42) ima razne uloge, od plesnih do onih dramatičnih, osvojio je razna priznanja, među njima su Golden Globe, ali i dvije nominacije za Oscara.

Ryan Rodney Reynolds

Ryan Rodney Reynolds (46) je najpoznatiji po ulozi u filmovima franšize Deadpool, u kojima glumi glavnog junaka.

Aubrey Drake Graham

Aubrey Drake Graham (36) je pevač i glumac, zaslužan za popularizaciju pjevanja i R&B senzibiliteta u hip hopu. Počeo je kao mladić s glumom, no onda se posvetio glazbenoj karijeri.

Celine Dion

Celine Dion (54) ima jedan od najljepših vokala ikad, a vodeća je i po kostimima te ekscentričnim stilskim ekshibicijama. Nastupit će uskoro kod nas, u ožujku sljedeće godine u zagrebačkoj Areni.

Jim Carrey

Jim Carrey (60) jedan je od najvećih komičara velikog ekrana, koji je u stanju u potpunosti transformirati vlastito lice i utjeloviti razne luckaste likove.

Matthew Perrey

Matthew Perry (53) utjelovio je jedan od likova u seriji Friends, sitcomu koji i nakon više dekada ima vjerne sljedbenike.

Justin Bieber

Justin Bieber (28) kao klinac je bio idol mladih, a sada je uspješan glazbenik te je ujedno vlasnik modnog brenda Drew House.

Dwayne Johnson

Dwayne Johnson (50) ima moćan nadimak - 'The Rock'. Glumi u filmovima u kojima može pokazati svu raskoš vlastite snage i mišića.

Donald Sutherland

Donald Sutherland (87) popularan je holivudski glumac čija karijera traje dekadama te je obilježio niz projekata recentne kinematografije.

Kiefer Sutherland

Kiefer Sutherland (55) je svestran - osim što glumi, on je i talentirani glazbenik. Najpoznatiji je po ulozi Jacka Bauera u seriji 24, za koju je osvojio Emmy, Golden Globe te brojne druge nagrade.

Avril Lavigne

Avril Lavigne (38) imala je do sada niz hitova te neko vrijeme bila ikona teen glazbene scene.

Kim Cattrall

Kim Cattrall (66) je legendarna Samantha iz serije 'Seks i grad', koja je početkom milenija promijenila TV scenu te rezultirala s još nekoliko jednako popularnih istoimenih filmova.

Michael J. Fox

Michael J. Fox (61) obilježio je kinematografiju ulogama u 'Povratku u budućnost' te je nakon toga imao nekoliko značajnih uloga.

Alanis Morissette

Alanis Morissette (48) je tijekom devedesetih bila ikona glazbene scene te sudjelovala u kreiranju grunge pokreta.

Bryan Adams 

Bryan Adams (63) već je dekadama jedan od najpoznatijih glazbenika, kritika kaže da je među najprodavanijim autorima scene.

Dan Aykroyd

Dan Aykroyd (70) je mega popularni Istrebljivač duhova iz istoimenog filma te je kroz godine potpisao mnoge projekte kao producent. Glazbene sposobnosti otkrio je u još jednom top hitu - Blues Brothers.

Nelly Furtado

Nelly Furtado (43) pjevačica je specifična glasa, a na vrhuncu karijere bila je početkom milenija.

POGLEDAJTE VIDEO: IVO SA SUPERTALENTA PLEŠE POLE DANCE

Idi na 24sata

Komentari 13

  • kum stevica 27.11.2022.

    Da tako su Kanađani izgledali nekada, a  gledajući današnju utakmicu sa Kanadom, vidjeli smo kako izgledaju danas 

  • 27.11.2022.

    Neil Young? Malo veća faca od ovih nabrojanih...

  • pocetnik 27.11.2022.

    gospodine ne mozes reci nesto u sta nisi siguran..jesmo mi iz male drzave, vecinom sa sela ali nas ima koji smo davno otisli u svijet i znamo nesto..jesi ti pitao mamu jeli tvoj tata sigurno tvoj tata...sigurno znas...

Komentiraj...
Vidi sve komentare