To je to što me zanima!

Sila saznaje da će roditi sina, a pleme slavi dolazak novog age

Dželilov napredak ljuti Džihana i on mu prijeti. Džihan kažnjava Dželila i njegove ljude zbog njihove hrabrosti. Premda mu to umanji uzbuđenje, obitelj ga podržava...
Vidi originalni članak

Sila ustraje unatoč tome što se ukućani, a posebice Kevser, prema njoj ružno ponašaju. Oporavila se i trudnoća mirno napreduje.  Dželilov napredak ljuti Džihana i on mu prijeti. Boran-aga pak mora riješiti slučaj mlade djevojke Berin koja se, nakon što ju je Boran spasio od sigurne smrti, želi školovati. Sila otkriva da je Ajše u njihovoj kući. Dok se Sila brine oko spola djeteta, Firuz se počinje pripremati za slučaj da dobije unuka. 

Sila od liječnika saznaje da će roditi sina. Ona i Boran odlaze iz liječničke ordinacije s različitim emocijama. Boran je doživio najsretniji trenutak u životu, ali Sila je zbunjena. 

Džihan kažnjava Dželila i njegove ljude zbog njihove hrabrosti. Premda mu to umanji uzbuđenje, potpora obitelji mu daje još jaču motivaciju. Umu su pozivi koji stižu Džihanu sve sumnjiviji i ona otvoreno pokazuje svoju ljutnju i ljubomoru. Boran primjećuje napetost između Sile i Firuza u vezi s djetetom i on staje na Silinu stranu. Aga na večeru poziva i Bedar i njezinu obitelj te time uznemiri sve.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Blizanac 06.02.2013.

    Ah Boran.

  • tajnamoja 05.02.2013.

    Ah Sila, ah!

  • vaxena 05.02.2013.

    Neka mi netko zapiše Boranove titlove.... Kad se on pojavi u kadru, jednostavno zaboravim čitati....;)

Komentiraj...
Vidi sve komentare