To je to što me zanima!

Sila se oporavlja od požara, a Azad će raskrinkati Džihana

Boran je uspio spasiti trudnu Silu od požara u tvornici. Uspjet će se oporaviti nakon dva tjedna. Azad sumnja da Džihan stoji iza požara što potvrdi izvještaj vještačenja
Vidi originalni članak

Tvornica je pretrpjela veliku štetu, a ljudi u strahu čekaju Silu i Borana. I Azad je jedan od prestravljenih. Boran napokon izlazi noseći Silu u naručju. Svi su presretni, a Boran i Azad odvoze Silu u bolnicu. Sila je očajna jer postoji opasnost od gubitka djeteta, a još je više pogodi vijest o Ajseninoj smrti. Bedar i Narin pohrle u bolnicu čim čuju novosti, a Kevser uživa u situaciji. Samo je Firuz zabrinut za Silu i dijete. Odlučeno je da će se tvornica zatvoriti.

Prolaze dva tjedna, a Sila se oporavila od požara. Neki od radnika mole Džihana za posao, a neki dolaze pred Firuza što će Džihan iskoristiti za sebe. Azad sumnja da on stoji iza požara, a čini se da ga u tome podupire i izvještaj vještačenja. Azad kaže ocu da će to dublje istražiti, a ta njegova odlučnost uznemiri Džihana. Azad ugleda Džihana i Esmu u restoranu. Njih se dvojica nađu jedan nasuprot drugom. U tom će ratu jedan pobijediti, a jedan pak izgubiti sve. 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • ZvoneKrizanic 08.02.2013.

    gad džihan je azada gurnuo niz neku planinu i ubio ga.ah muslimanske serije samo ubi,kolji

  • tajnamoja 07.02.2013.

    Koliko puta je ovo nerođeno dijete bilo u opasnosti, ima da ga nazovu Superman Gendžo.

  • bea0410 07.02.2013.

    i ja mislim da ce azad da na ježi

Komentiraj...
Vidi sve komentare