To je to što me zanima!

Silovanje i ubojstvo započeli su lavinu nezaustavljivih događaja

Snježna divljina u indijanskom rezervatu. Slučajno otkriće jednog leša, u potpunosti smrznutog. Ubojica se pomno skriva, no njegovi napori bit će bezuspješni. Osveta stiže
Vidi originalni članak

Kada Cory Lambert otkrije tijelo u divljini Wind River Indian rezervata, FBI šalje svoju agenticu Jane Banner kako bi istražila ubojstvo. Budući da ona nije spremna za uvjete zime u Wyomingu  zamoli Coryja da joj pomogne u istraživanju. 

No manjak dokaza onemogućit će daljnju istragu te iz FBI-ja stigne obavijest kako se istraga obustavlja. Ali Jane i Cory neće stati prije nego što razriješe slučaj te privedu pravdi ubojicu i silovatelja osamnaestogodišnjakinje.

Pogledajte foršpan

U glavnim ulogama nalaze se Elizabeth Olsen u ulozi Jane Banner te Jeremy Renner koji glumi agenta Coryja. Podršku im daje mnogobrojna postava poznatih epizodnih glumaca indijanskog podrijetla, kao što su Graham Greene, Gil Birmingham i drugi. Režije se prihvatio Taylor Sheridan, kojeg pamtimo po izvrsnim scenarijima za filmove 'Sicario', a piše i nastavak tog filma, 'Soldado'.

Film 'Tragovi u snijegu' u našim kinima možete pogledati od danas, u distribuciji Blitz filma.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • champion_1 22.09.2017.

    čini se konfekcijski triler s očajničkom željom da bude napet.

  • Joker123 22.09.2017.

    Pari mi zanimljivo, jos da malo vise zaladi i u kino

  • LiLu 21.09.2017.

    nisam ocekivao ,sta vise nevoljica sam ga skinuo nije bilo nista drugo al stvarno odlican film...PREPORUCUJEM SVIMA .

Komentiraj...
Vidi sve komentare