To je to što me zanima!

Silvio Marić: Ma kakvi tulumi?! Sad mi je najbitnija moja obitelj

OBITELJSKI ČOVJEK Iako je prije znao 'zatvarati klubove' danas mu izlasci uopće ne nedostaju. Uskoro će slaviti drugu godišnjicu braka i htio bi još jedno dijete
Vidi originalni članak

Bivši nogometni reprezentativac Silvio Marić (39) sa suprugom Ivom (29) i jednogodišnjom kćeri Leom prošetao je Jarunom.
 Ovo je prvi put da je nogometaš u javnosti pokazao kćer, koja se rodila lani na njegov rođendan, potkraj ožujka. Silvio je tad rekao kako mu je rođenje djeteta najljepši dar, a nedavno su rođendane prvi put zajedno i proslavili.


- Najviše se razveselim kad joj nešto smeta i zaplače pa je onda uzmem u naručje i podignem u zrak. Odmah se nasmije, a ja sam sretan jer sad znam kako je mogu umiriti - hvali se Marić. 


Dodao je kako mu “solerski život” i izlasci uopće ne nedostaju. Sa suprugom Ivom uskoro će proslaviti drugu godišnjicu braka, a volio bi, kaže, imati barem još jedno dijete.      

Idi na 24sata

Komentari 46

  • japanokinez 08.04.2014.

    Ne želim mu prizivati ništa što si sam ne želi, ali jako bi ga volio čuti i vidjeti kad bude slavio 35 godina braka, kad bude slavio sa troje djece i dvoje unučića, jako jako bi ga volio vidjeti i onda mu čestitati. Do tada nek se pokrije ušima i živi normalno bez prvog pokazivanja i drugog pokazivanja i svakog slijedečeg pokazivanja.

  • ParlevuFranse 08.04.2014.

    Ajme sto je ruzan!

  • luka nola 07.04.2014.

    Uvijek kad vidim ovog čovjeka u novinama sjetim se kako je izgubio sudsku parnicu s onom nekom xy manekenkom i iskeširao joj milju kuna.

Komentiraj...
Vidi sve komentare