To je to što me zanima!

Simbol luksuza: K. Kardashian promovirala svoj novi parfem

Kim ima pune ruke posla. Promovira brojne proizvode, posjeduje trgovinu odjeće sa setrama, produkcijsku kuću, izdala je knjige, ima i svoju liniiju nakita te reality show
Vidi originalni članak

Kim Kardashian (30) u Las Vegasu je promovirala svoj novi parfem pod nazivom 'Gold'. Mnogi su komentirali je li moguće da se za to ime parfema odlučila jer sve što dotakne pretvori u zlato. Kim se pojavila u crno zlatnoj haljini sa zlatnim detaljima i sve prisutne ostavila bez daha. Reality zvijezdi ovo je drugi po redu parfem. Prvi je nosio upravo njezino ime. 

- Zlatu ni vrijeme ne može ništa, a simbol je sofisticiranosti i glamura - rekla je Kim tijekom predstavljanja svog parfema. 

Kim ima pune ruke posla. Promovira brojne proizvode, posjeduje trgovinu odjeće sa setrama, produkcijsku kuću, izdala je knjige, ima i svoju liniiju nakita te svoj reality show. 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • gnjure 09.05.2011.

    sta je ona, koji quratz je ona uopce....

  • pernica 09.05.2011.

    prekrasna faca....sliči na onu iz "kućanica" Evu Longoriu- bar meni!!!!! jedina mana kod jedne i druge je šta su visoke metar i žilet!!!!! te se obe "pale" na dvometraše.....visoke košarkaše i sl.

  • maremi 09.05.2011.

    ma meni je ona prekrasna.. kao iz crtica aladin ona zenskica..

Komentiraj...
Vidi sve komentare