To je to što me zanima!

Simona brani svećenika koji je odbio pričestiti malog Adama

Objava je uznemirila njezine prijatelje, ali Simonica se nije dala smesti. Napisala je kako će 'svi koji će vrijeđati Crkvu i njene Pastire… istog trenutka će biti blokirani'
Vidi originalni članak

Slučaj svećenika koji je odbio pričestiti dječaka Adama s Downovim sindromom nije zaobišao ni Simonu Mijoković (32) . Bivša supruga Ante Gotovca na društvenoj je mreži odlučila obraniti župnika Alojzija Asića.

“Rekla mi je jednom moja draga prijateljica, sestra, moja (duhovna) mama Kata:’Nemoj se dušo nikad nikom opravdavati, majka Tereza je šutjela kad su ju svi napadali..’ I dok je on šutio svi su ga napadali… Bogu hvala, Duh Sveti je uvijek strpljiv, mudar, razuman. Od samog početka vjerovala sam u (ovog) Kristovog Pastira i od srca molila za njega i molit ću. Ne čudi me što su nevjernici i svijet napali Crkvu i njenog Pastira Alojzija! Jer duh svijeta nikad neće biti prijatelj Kristu i Njegovim odabranicima . Rastužuju me brojni vjernici koji su se usudili baciti kamen na Kristovog Pastira i Crkvu ! I to je tužno. Ali zato Isus i govori: Mnogo je zvanih, ali malo izabranih. Dragi župnik Alojzije samo hrabro s Kristom i glasno recimo svima; jer ako je Bog za nas ma tko će protiv nas?”, napisala je Simona na Facebooku. - stoji u objavi na njezinom Facebook profilu.

Ova objava uzburkala je duhove među njezinim prijateljima, ali Simonica se nije dala smesti. Napisala je kako će 'svi koji će vrijeđati Crkvu i njene Pastire… istog trenutka će biti blokirani', a svoje namjeru provela je u djelo.

Idi na 24sata

Komentari 240

  • Magdalena777_1 04.05.2017.

    našla krpa zakrpu, javila se moralna veličina ..... čega sve nema na svijetu....

  • day 04.05.2017.

    svećenik vs. bolesno dijete.......pa tko normalan u ovom slučaju može i ima obraza braniti svećenika koji svojim postupcima i riječima ni ne zaslužuje da ga se naziva svećenikom a naročito ne čovjekom

  • mrvica21 04.05.2017.

    Ajme meni, baš se "prava svetica" javila za obranu župnika. Bljak!!! Isto mi dođe kao da je Severina izjavila (prije prve trudnoće) da je nevina. Da umreš od smijeha.

Komentiraj...
Vidi sve komentare