To je to što me zanima!

Simona Gotovac odlazi, ali uskoro dolazi Simona Šajn

Dok su Simonine kolegice hodale modnom pistom odjevene u kupaće kostime i haljine, ona se na reviji primila mikrofona te zabavljala uzvanike
Vidi originalni članak

Na modnoj reviji 'Fashion Night by Rolland'', Simona Gotovac (25) nije šetala pistom, već se primila mikrofona i zabavljala uzvanike. Najavila je i da brend 'Simona Gotovac' uskoro odlazi u povijest.
- Nakon rastave više neću imati prezime Gotovac. Uzet ću mamino djevojačko prezime Šajn - kazala je Simona kojoj će Ante Gotovac uskoro postati bivši suprug. Modnom pistom prošetale su Maja Cvjetković, Stefany Hohnjec, Jelena Urukalo, Sonja Kovač i mnoge druge. Revija je bila na brodu 'Nina' u suradnji s riječkom dizajnericom Milom Pačićem. Manekenke su šetale u haljinama raznih boja te u kupaćim kostimima.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • voreti3 16.04.2010.

    a jada brate mili, eto barem su Jelena Urukalo i Maja Cvjetković stvarno zgodne i seksi, Aleks Simona katastrofa, a Stefani opala si mi totalo bez tvojih veliih duda, pa di si ih ostavila?

  • saloma 16.04.2010.

    simona istosranjedrugopakovanje

  • darabubamara 16.04.2010.

    pa ove cure uopće nisu loše kad šute. zato lijepo neka ih se više ne angažira u reality showima, nek ih novinari ne pitaju za nikakva njihova pametna mišljenja i neka ne daju nikakve izjave za javnost, i onda će stvarno biti o.k.

Komentiraj...
Vidi sve komentare