To je to što me zanima!

Simona Gotovac pokazala gaćice i gurala prst u nos

Sve mi to već pomalo s našom intimnom pričom ide na k..., rekla je Simona koja je tijekom emisije kopala nos i pokazala da ispod minice nosi gaćice
Vidi originalni članak

Simona Gotovac (24) i suprug Ante (39) gostovali su u emsiji "Bijele udovice" na riječkom kanalu RI. Ante je cijelo vrijeme spavao, a Simona pričala s govornim automatom. Oboje su na snimanje došli u sunčanim naočalama. Ona je bila u kratkoj minici, a Ante je cijelo vrijeme drijemao i tražio da ga se ostavi na miru. Simona je tijekom emisije shvatila da "nešto nije u redu" ali nije skužila da zapravo priča s govornim automatom.
Ekipa udovica je naime dan ranije snimila poruku u kojoj se javlja slušatelj koji obožava Gotovčeve. Kad je pitao Simonu da li može postaviti pitanje, Simona je odgovarala potvrdno, a slušatelj je svaki put odgovorio da "zapravo nema pitanja". I tako po nekoliko puta jer manekenka nije shvatila da je riječ o namontiranoj snimci odnosno automatu. Ekipu je nasmijavala svojim forama i povremeno gurala prst u nos tražeći "sadržaj", a u jednom trenutku se i sjela na svog Antu. Osim guranja prsta u nos Simona je ekipi pokazala međunožje te svoje ružičaste gaćice. Potvrdila je da se želi vratiti manekenskoj karijeri da se malo zaboravi na njihov privatni život.
- Nas dvoje u jednom trenu se svađamo u drugom se ljubimo. Sve mi to već pomalo s našom intimnom pričom ide na k... - zaključila je manekenka.

Idi na 24sata

Komentari 43

  • Aisha_st 28.09.2008.

    Nisu novinari ludi nego mi koji citamo te pizdarije.. jer Crespo nemozes rec da te glupi naslovi ne zainteresiraju

  • zlundralo 27.09.2008.

    a jeste svi idioti pa naravno da pišu o njima kad ima 97000 pogleda na taj članak...dakle dokle got ima budala koji to čitaju i komentiraju (uključujem i sebe da se nebi neki uvrijedili)dotle če nas pravodobno informirati o njihovim životnim promjenama iliti životnom stagnacijom....zato pišite i dalje i komentirajte njihove živote....toliko od mene o ovom idem vidjeti kome modni mačak gura prste....

  • toyota 25.09.2008.

    A stvarno mi vas je pun k....

Komentiraj...
Vidi sve komentare