To je to što me zanima!

Simona Gotovac ponovno pisala o potkožnom prištu

Hrvatski supermodel predlaže novinarima primirje i smanjenje histeričnog tona kad je o njoj riječ. Najviše ju smeta kad spominju njen potkožni prišt
Vidi originalni članak

Simona Gotovac počela je posrtati pod teretom slave. Novinari je, žali se Simona, opsjedaju, uvlače se duboko u njenu intimu, prate gdje piški, kako parkira auto... Najviše ju smeta "prekomjerno granatiranje" medija kad je riječ o njenom famoznom potkožnom prištu, koji se pojavljuje kao lajtmotiv njenih novinarskih uradaka. Simona veli: "Ovaj puta potkožni prišt neću ni spominjati."
Dodaje da poanta novinarskog posla nije izazivanje stresa kod drugih osoba, nego smanjenje istoga, pozitivan pristup, vođenje ljubavi a ne rata. "Prvi korak prema sreći jest zavoljeti sebe" kaže Simona, oslanjajući se na misao Žuži Jelinek.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • mala_os 30.06.2008.

    hahahaha,strava,kak su dosadne te sponzoruše

  • balun 24.06.2008.

    Pa, ako ćemo iskreno , ona je u pravu! Koga uopće boli patka za ovu kokošku i ovog papana ? Što nas uporno silujete sa tim šljamom?

  • user_3340 23.06.2008.

    Mene samo zanima zašto je njihovo maloljetno dijete uvijek prikazano na slikama, a nisu mu oči ili cijela glava skriveni? Po čemu su oni to posebni, gdje je sada pravobraniteljica, kao u slučaju Rupić!? (ne branim nikoga samo stavljam mirelu kao primjer)

Komentiraj...
Vidi sve komentare