To je to što me zanima!

Simona Gotovac tvrdi kako je uz Antu uspjela oglupiti

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Simona je otkrila kako je njezina majka Tamara Trpkov od samog početka bila protiv tog braka. Nije željela da joj se kćer tako mlada uda
Vidi originalni članak

Rastajem se, to je moj konačan odgovor. Ja sam Anti sve oprostila, ali nisam zaboravila. Iz poštovanja prema mom djetetu, htjela bi da se rastanemo u miru i ostanemo prijatelji - rekla je Simona Gotovac u intervjuu za Red Carpet Nove TV. Poručila je uskoro bivšem suprugu da potraži pomoć psihijatra ili psihologa.
- Nemam ljubavnika. On je patološki ljubomoran. Dopuštao je drugima da govore loše o meni. Govorio mi je da ne moram biti jedna od pametnih kad su svi ludi. Uz njega sam oglupila i izgubila samopouzdanje. Bila sam zaluđena njime i vjerovala sam mu - kaže Simona. Otkrila je kako je njezina majka Tamara Trpkov od samog početka bila protiv tog braka. Nije željela da se tako mlada uda jer je ispred nje vidjela blistavu karijeru.
- I moja mama se udala jako mlada, i mami je tata znao biti glup - priča Simona dodajući kako se njezin tata ne želi mješati u rastavu. Rekao joj je da je punoljetna.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • entoni 06.08.2008.

    Jadni svi tupi, a opet blago njima,takvi dobro prolaze u životu. Nadam se da bude malena djevojčica ipak bila normalna. Iz dva minusa, možda ipak plus. Koristite zaštitu, majmuni su pametniji i korisniji sebi i zajednici od ovo dvoje !

  • almica82 05.08.2008.

    meni se cini da je ona i prije bila poglupa!!!

  • user_23084 05.08.2008.

    Da mi je samo znati na kojem dijelu tijela???

Komentiraj...
Vidi sve komentare