To je to što me zanima!

Simona Gotovac: Zašto sam odlučila ostaviti Antu

Na kraju druge epizode realityja, Simona se osvrnula i na svoj život i karijeru. Kaže kako je Ante zaslužan za sve što je napravila u životu
Vidi originalni članak

U drugoj epizodi reality showa 'Gotovčevi' Simona je otkrila da ju Ante vara. Družila se s Markom Grubnićem koji joj je pomogao da nađe haljinu za party festival u Neumu. No, na tržnici dok je kupovala japanke, prodavač joj je rekao kako je vidio njenog Antu s jednom starijom gospođom. Tada se prvi put spomenula i Rajka, manekenka iz Srbije koja je zvala sve novinske redakcije da kaže kako joj se Ante upucava. Simona i Ante su je nazvali i pokušali saznati zašto ona priča okolo da je imala nešto s Antom.
- Ljudski je je praštati. Ljubavi ja ti sve opraštam - rekla mu je Simona. Navečer se Simke još više uzrujala i počela nabrajati imena žena s kojima ju je Ante navodno prevario: Petra, Ivona, Lucija, Rajka...
- Petrica je jedna lijepa djevojka iz Osijeka. Nju sam upoznao kad sam imao jedno loše razdoblje sa Simonom. Sve je to jedna normalna situacija - pravdao se Gotovac. Na kraju druge epizode realityja, osvrnula se i na svoj život i karijeru.
- Ja sam prije bila nitko i ništa. Ante se potrudio da ja dođem na vrh. Odradila sam razne nastupe s temperaturom i upalom jajnika. Ante sve zna i sve je to cijena slave - rekla je manekenka. No, Simona ne zamjera djevojkama, a Antu krivi za preljub. Dodala je da joj je dosta svega i predala je papire za rastavu braka.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • rokoxy1 29.09.2009.

    Pa sta ima veze Musko smije varat.

  • tenerife 29.09.2009.

    Ante nije imao love ni kad ga Simona upoznala...on sve potroši na nos.....

  • tenerife 29.09.2009.

    Simona ..Ti si bila slavna i prije Antea....imala si posao manekenke i bila Kraljica Hrvatske,Miss turizma,Hawaiian tropic,miss bikiny.....Ante se uvijek uz tebe šlepao i svoje komplekse lječio na drugima,tako da ih vredja što smo i vidjeli na Farmi...drži se ...uz tebe smo ,i od srca puno sreče i ljubavi tebi i Gabici..

Komentiraj...
Vidi sve komentare