To je to što me zanima!

Simona i Ante Gotovac ići će na gaže u crnoj limuzini

Gotovčevi su obišli Sajam nautike u Zagrebu. Svidjela im se jahta, ali će ipak kupiti auto. Ante sprema veliku feštu za izlazak Simonina albuma
Vidi originalni članak

Bio sam na Velesajmu i mislio sam kupiti jahtu hrvatskog proizvođača, ali mi je Simona rekla da nam ne treba jer ćemo ionako ljeto provesti radno. Nećemo imati vremena za krstarenje, priča Ante Gotovac. Svidjela mu se 12-metarska jahta od 100.000 eura, za koju je dogovorio i popust od 20 posto. Vezao bih je u marini u Vodicama. Ipak, kaže, odlučio je biti mudar i neće “bacati” novac za nešto što ne može koristiti cijele godine.
- To je puno novca, a ljudi bi me pitali otkud mi. Simona je dobila mnogo ponuda za pjevanje - kaže Gotovac, koji je shvatio da mu ipak treba cestovno prijevozno sredstvo.
- Kupio bih crnu limuzinu Lincoln, onakve kakve se unajmljuju za svadbe. Trebat će nam za nastupe - objasnio je Gotovac. Simona je na Novoj TV snimila spot za drugu pjesmu, koju je radio reper Ante Cash. Gotovac kaže da se album “Gotovčevi” s 12 pjesama završava, a promocija će biti početkom travnja. Za dva tjedna idu u reality show “Farma”.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • koka 30 20.02.2009.

    boze sacuvaj......

  • johntaylor 20.02.2009.

    i wanna f you

  • johntaylor 20.02.2009.

    Znas sta je malo slatko i govori rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr?

Komentiraj...
Vidi sve komentare