To je to što me zanima!

Simona i Ante Gotovac žestoko se svađali na ulici

Ante Gotovac navodno je urlao na Simonu jer mu je kći Gabi ispovraćala kožnata sjedala u novom autu. Maloj je pozlilo zbog njegove brze vožnje
Vidi originalni članak

U srebrnome Mercedesu CLS bračni par Gotovac snimljen je kako se parkira ispred McDonald’sa u zagrebačkoj Dubravi. Ante (39) izjurio je iz vozila i navodno počeo vikati na Simonu (24). Ubrzo je izašla i manekenka, odjevena u traper jaknu. Za ruku je držala uplakanu kćer Gabrijelu (2,5) i brisala ruke papirnatim maramicama.
- Moj muž je luđački vozio utrke po Dubravi. Gabi je povratila, a Ante je vikao da mu je uništila kožnata sjedala - uzrujana je manekenka. Simona je bijesna na supruga poduzetnika jer se, kaže, ne zna ponašati.
- Kao da je jadno dijete krivo. Briga me za njegov novi auto - tvrdi Simona. Ante Gotovac šokirao se čuvši Simonine optužbe.
- Ne mogu vjerovati da je to rekla. Mi se obožavamo i nikad nismo bili sretniji - komentirao je. Nakon nekoliko minuta prisjetio se da mu je kćeri pozlilo. Nije se, kaže, nimalo naljutio.
- Vozio sam deset na sat. Ma Gabi se nagutala nekih bombona pa joj je bilo zlo. Kojem djetetu nije - pita se. Prema riječima očevica, Simona i Ante vrištali su jedno na drugo nekoliko minuta. Ante je nazvao prijatelja. Kratko su razgovarali i otišli.

"ANTE SE RAZMAHAO, ALI ME NIJE OŠAMARIO"
Simona je demantirala nedavne napise medija da ju je muž udario. Incident se navodno zbio u ožujku nakon revije u Karlovcu. Simona danas, mjesec dana poslije, tvrdi da su se žestoko posvađali.
- Porječkali smo se i Ante se malo razmahao, ali nije me udario. On je teške naravi. Ipak, nije nasilan. Laži su krenule od manekenke koja ne voli mog Antu - kaže Simona Gotovac.



"SIMONI NEĆU KUPITI PORSCHE"
Manekenka će za manje od mjesec dana proslaviti 25. rođendan. Suprug Ante navodno joj je naručio skupocjeni Porsche.
- To su gluposti. Imam auta koliko hoćeš. Simoni ne treba Porsche jer vozi Citroen C4 - tvrdi A. Gotovac. Simona kaže da joj ne trebaju takvi njegovi darovi.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • vedran_zgb 16.05.2008.

    siona je tak glupa da cuje kak trava raste pod snijegom...naletio sam 2,3 puta na njen interviju na TVu i to je strasno kak se ona retardirano razgovara...a ovaj sve placa i njoj to ocigledno pase i onda tak jadna glupa nek to i trpi...

  • Anaconnda 15.05.2008.

    sto ce se dogoditi prije...hoce li doticni ante gotovac i sebi i drugima priznati da je gay ili ce se prije pomiriti s cinjenicom da je celav :)))

  • user_21904 15.05.2008.

    hahahaha koji komedijaši...

Komentiraj...
Vidi sve komentare