To je to što me zanima!

Simona: Ja bulimična? Je li to ono kad puno jedeš?

Simona Gotovac mora smršavjeti, a bulimiju nema jer, kaže, kako bi onda mogla trčati i znojiti se. Kaže da svaki dan otrči po 70 minuta u teretani
Vidi originalni članak

Visoka je 178 centimetara i ima 59 kilograma. Nesretna je jer je predebela. Simona Gotovac (24) uskoro će na revijama nositi kupaće kostime i, kaže, mora smršavjeti barem četiri kilograma jer će fotografi zumirati njenu stražnjicu pa mora izgledati savršeno.
- Svaki dan trčim 70 minuta u teretani. Puno jedem, ali nisam bulimična. Je l’ to ono kad puno jedeš i povraćaš? Ne?! Pa kako bih ja trčala i znojila se da sam bulimičarka. Stalno bih bila umorna - govori Simona, za koju je nedavno njena teta Zlata rekla da je bulimična. Skratila je ekstenzije jer joj je kosa bila kao metla, a Siniša Glumičić savjetovao joj je, dodaje, da se vrati u boju meda.
- Imam svoju dizajnericu, vizažisticu, glasnogovornicu i fotografa. Srećom, Ante i ja imamo veliki bračni krevet pa se možemo svi stisnuti. Baš sam kao Posh Spice. Kreatorica Kristina Špirk napravila je majice s mojom slikom, a dizajnirat će mi i haljine, gaće, hlače... - šali se Simona. Anti Gotovcu napisat će na majci: “Property of Simona Gotovac”, odnosno “Simonino vlasništvo”.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • vedran_zgb 06.10.2008.

    na toj curi ko da je lobotomija napravljena

  • sakmi 06.10.2008.

    komentari su suvišni. dete kreten i porodica. Simonica ima IQ sobne temperature negrijane prostorije na sjevernom polu. a ni Ante nije jako daleko..

  • Maxich_1 06.10.2008.

    omg, a tko je doma s djetetom? slupala auto jer \"je htjela u ono doba noći kupiti maloj igračke\". ona se skiće okolo po snimanjima i daje intervjue za 24 sata. kako rekoh još na početku ove trakavice, oni su platili nekome da ih medijski eksponira skandalima. bit će da im je ševerina i njoj slične, uzor!

Komentiraj...
Vidi sve komentare