To je to što me zanima!

Simona je u šampanjcu dobila Cartierov zaručnički prsten

Vjenčanje će biti u Banjoj Luci s 300 uzvanika. Pjevat će joj, kaže, Nina Badrić i Halid Bešlić. Sa srpskim poduzetnikom želi vjenčanje iz bajke u bijeloj vjenčanici
Vidi originalni članak

Iza ponoći Simona Šajn (27) s budućom vjenčanom kumom i iscjeliteljicom Fatimom Tomičić (43) ušetala je u zagrebački narodnjački klub Ludnicu, koji je otvorio novu sezonu. Na ulazu je pozdravila bivšu voditeljicu “Golih vijesti” Sabinu Čedić, čiji se dečko vratio iz zatvora. Provalio je u kiosk i ukrao cigarete u vrijednosti 40.000 kuna. 

Simona je razdragano pozdravila stare poznanike i sjela u dio u kojem se zabavljaju VIP gosti kluba. Popravila je šminku, pošpricala se parfemom i naručila piće. Dok su oko nje treštali narodnjački hitovi, Simona je razgovarala na mobitel sa srpskim poduzetnikom za kojeg se uskoro udaje. Pitala ga je: “Ljubavi, voliš li me?”. Nakon kratkog razgovora se nasmiješila i pokazala nam ruku na kojoj se sjajio zlatni zaručnički Cartierov prsten s dijamantima vrijedan, tvrdi ona, više tisuća eura.

- Kupio mi je Guccijev prsten, koji je platio 19.000 kuna, a onda mi je kupio i ovaj - pohvalila se. 

Prsten je dobila na romantičnoj večeri prije tri tjedna u čaši šampanjca. No još taji ime poduzetnika. Vjenčanje će biti u Banjoj Luci s 300 uzvanika. Pjevat će joj, kaže, Nina Badrić i Halid Bešlić. Simona želi vjenčanje iz bajke u bijeloj vjenčanici. Na otvorenju kluba bio je i glumac Sergej Trifunović. Proslavio je 38. rođendan. Želio se upoznati sa Simonom, a ona je upitala: “Tko je on? Što hoće od mene?!” Aaa, glumac...    

Udebljala se šest kilograma    

Pjevačica kaže kako ovog ljeta nije pazila što jede. Sad želi smršavjeti. Ponovno će krenuti u teretanu, a udebljala se jer voli kuhati. Suvišni kilogrami njezinu dečku ne smetaju jer on, kaže Simona, više voli da ljulja nego žulja.    

Idi na 24sata

Komentari 79

  • čamil 06.09.2011.

    Sponzoruše najbolji Hrvatski izvozni proizvod, jedino nas one mogu izvući iz krize.

  • optimist2 06.09.2011.

    Slatka naša Simonica,uskoro se neće moći ni popišat ako Fatima ne da dozvolu.Antišu srećem poslom,izgleda kao da su ga pustili sa lanca,a deset dana mu nisu dali ni vode ni kruha.

  • lukaradic55 05.09.2011.

    ona ima u glavi ono što je bilo prije nastanka svemira

Komentiraj...
Vidi sve komentare