To je to što me zanima!

Simona: Nogometaši su kao zec, vole seks na eks!

Bilo je i onih koje su se, očekujući Casanovu, nemalo iznenadile dobivši 'zeku' koji je bio gotov za koju minutu, piše Simona u svojoj kolumni
Vidi originalni članak

U svojoj uzbudljivoj kolumni na T-portalu, Simona Gotovac otkriva kako u raspravama uz kavicu, sa svojim prijateljicama, često diskutira o seksualnim osobinama nogometaša. U zdravom tijelu zdrav duh: "Žene, čini se, vole zdrave muškarce koji su još uz to u savršenoj formi, a često se spominju i njihove seksi stražnjice koje su većini neodoljive. Naravno, ima i onih koje privlači njihov novac i publicitet" piše Simona. No, dodaje da mnoge bivaju razočarane jer nogometaši imaju medicinski problem zvani "ejaculatio preacox", tj, prebrzu ejakulaciju. "Bilo je i onih koje su se, očekujući Casanovu, nemalo iznenadile dobivši 'zeku' koji je bio gotov za koju minutu, a možda i manje. Žene, priznale to ili ne, vole snažne muškarce koji imaju cilj u životu, a kad su uz to i sportaši koji ne piju (o tome bi se dalo diskutirati) i ne drogiraju se, kombinacija je neodoljiva. A još traženiji bit će nakon što su konačno pokazali svoje pravo lice i snagu" piše Simona, koja kao i uvijek započinje riječima: "Dragi moji čitatelji..."
Svojim neprijateljima, zlim ljudima, Simona je dostojanstveno poručila da odu voditi ljubav, a ne rat, naročito ne protiv njene izvanredno čitane kolumne.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • zlorena 19.11.2008.

    evo kako je gledam na ovoj slici sve mi je lošija i lošija, dok je obučena ok je, solidna nadasve, ali ovako, ni bokova, ni struka, nikakve noge, spašavaju je sise, ali i to silikoni. pa imamo mi puuuuuunooooo boljih

  • gucica 09.10.2008.

    Ma kako je ona pametna to je nevjerovatno!Ona to zna iz iskustva?!Lipa moja Simonica bolje ti je šuti i samo se smiješi,tako češ izgledati puno pametnija!

  • bica 01.10.2008.

    trba te samo dobro j....i!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare