To je to što me zanima!

Simona prijavila manijaka policiji zbog maltretiranja

Manekenku učestalo vrijeđaju na njenom blogu. Nazivaju je lakom ženom. Jednog je muškarca nedavno prijavila jer joj je uzdisao u slušalicu
Vidi originalni članak

Zašto me blate? Nisam nikome ništa nažao učinila, tužna je Simona Gotovac (23). Manekenka govori da je plakala zbog komentara koje joj, kako kaže, “pacijenti” ostavljaju ispod bloga koji piše uoči EP-a.
- Zovu me kurvetina i droljetina, a najgore je što mi to mama i baka čitaju - uzrujana je. “Daj droljo m’rš u p.m., kur... se po eventima...” samo su neki od komentara upućeni majci Gabrijele (2). Simona je nedavno prijavila muškarca koji ju je učestalo vrijeđao i maltretirao, nazivajući je i dok joj kći spava.
- Ma neki manijak mi je uzdisao u slušalicu usred noći i govorio mi da sam drolja. Prijavila sam ga policiji, a on je zaradio samo prekršajnu prijavu - šokirana je. Simona se boji da je opet ne počne nazivati. Manekenkin suprug Ante Gotovac ne obazire se na to govoreći kako se samo za dobrim konjem prašina diže.
- Ja nisam glupa i znam puno o nogometu. Neka to komentiraju, a ne moj prišt koji sam sasvim spontano spomenula - osvrnula se Simona na nedavnu kolumnu, u kojoj je pisala o bubuljici na licu.

GODINAMA BILA META PSIHIČKOG BOLESNIKA
Mia Begović je prije dvije godine otkrila kako ju je proganjao obožavatelj. Bojala se kad je manijak počeo prijetiti i njenoj obitelji. Prijavila ga je jer ju je počeo pratiti u stopu. Ispostavilo se kako je riječ o 40-godišnjem psihičkom bolesniku. Nikolini Pišek pomahnitali obožavatelj dolazio je i kod roditelja, predstavljajući se kao prijatelj. Ninu Badrić često zaustavljaju žene govoreći kako žele biti kao ona.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • marerita 15.06.2008.

    sta tvazila to dobila

  • gremljin 15.06.2008.

    droljetinoooooo!

  • sanja4 15.06.2008.

    di češ večeg manijaka od vlastitog joj muža.

Komentiraj...
Vidi sve komentare