To je to što me zanima!

Simona prodrmala grudi: Pogledaj kako se treseju

Ivana je pričala o svom izgledu. U razgovor se uključila i gazdarica Simona. Dino i Sonja su u izolaciji. Večeras će farmere netko napustiti
Vidi originalni članak

Ivana se pohvalila kako je zadovoljna izgledom svog lica.
- Nos ne bih dirala, obraze imam. Uglavnom na licu ne bih ništa, a na tijelu bih si samo napravila stražnjicu - rekla je Ivana.
- Mogla bi si i mozak napraviti - odgovorio joj je Mario. Osim Ivane, i Simonu je zaokupio izgled. Odlučila je prodrmati svoje grudi.
- Pogledaj kako se treseju - rekla je Petri.

PRIPREME ZA DVOBOJ DINA I SONJE
Dok su Dino i Sonja u izolaciji, ostali žitelji farme su razgovarali o outfitu za predstojeći dvoboj. Simona je oduševljeno predložila kako bi trebao izgledati Mario.
- Onako k'o neki seljački šminker, polizat ću ti kosu - rekla je. Za dvoboj je Simona odlučila odjenuti haljinu, zbog koje je dobila nadimak Đurđa. Ivana je odlučila da će za arenu odjenuti traperice i majicu prvog dualista.
- Ja ću obući traperice i jednu majicu - tajnovito je rekla misica. Kada je shvatila o čijoj se majici radi, gazdarica je dodala :
- O, neke novosti, a ja nisam obaviještena. Ujutro je Petra otkrila Ivani da su ona i ostali farmeri prisluškivali razgovor nje i Dina.
- Ali mi Dinu uopće nismo čuli, čuli smo samo dijelove rečenice - priznala je Petra.
 


 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • sps 23.05.2009.

    i ja također

  • vea 23.05.2009.

    denismotori ko ga kome trpa,ti Anti ili Ante tebi

  • denismotori 22.05.2009.

    SIMONA navijamo svi za tebe.. POBJEDIT ČE NADAM SE PRVI PUT ŽENSKA U REALITIJU.. HVALA BOGU.. simona naš si favorit......

Komentiraj...
Vidi sve komentare