To je to što me zanima!

Simona uzrujana jer će joj Marija "obraditi" supruga

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Marija Štrajh je na izlasku s "Farme" rekla Simoni da će joj obraditi Antu. Gazda Boris prekinuo je prepucavanja oko kuhinje i Marinu poslao u vrt
Vidi originalni članak

Za vrijeme doručka Dino je otkrio Sonji, Marini i Petri kako se u životu najbolje hranio dok je bio u zatvoru. Deset mjeseci koliko je bio zatvoren proveo je uglavnom u kuhinji. Prvo je prao suđe, potom je radio razne salate, a zatim je tri mjeseca radio kao pomoćni kuhar.
U međuvremenu je voditeljica “Golih vijesti” pričala farmerima o sinu Dini (13) koji živi u Splitu s njezinim roditeljima. Tamo pohađa sedmi razred osnovne škole i trenira nogomet u Hajduku. Vikendom i praznicima dolazi k njoj u Zagreb.
- Ma ta današnja djeca su ti napredna. Mali ti moj već puši cigarete. Dajem mu kako ne bi žicao po ulici - ispričala je Gianna farmerima na što se Dino zgrozio. Ona mu je tada pokušala objasniti da ona na to ne može utjecati i da joj je bolje da puši pred njom nego da se skriva i smrzava na cesti.
- Jednu popuši poslije ručka, a jednu poslije večere i to mu je dosta - zaključila je Gianna koja će sina preseliti u Zagreb i “srediti mu” da igra u Dinamu.

MARIJA ĆE OBRADITI ANTU GOTOVCA
Dok su stanari komentirali Marijin izlazak iz showa, Simona je stanarima otkrila što joj je televizijska voditeljica poručila za kraj.
- Obradit ću ti večeras Antu. Pozorno si slušaj pismo što vam imam za reć' - prepričala je uzrujana Simona Marijine riječi.

BORIS SMJENIO MARINU
Već nekoliko dana vode se rasprave o kuhinji. Gazda Boris sazvao je sastanak. Odlučeno je da vlast u kuhinji preuzimaju Gianna i Ivana dok će Marina pomagati Sonji u obrađivanju vrta.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • tajnamoja 30.03.2009.

    Da je Dino ostao duže u zavoru, dogurao bi i do glavnog kuhara! A Danica, od nje me ništa ne može iznenaditi, ništa baš.

  • Gara 29.03.2009.

    klinci danas čuda rade a njihovi roditelji to poriču a onda sa vremenom se dokaže da su im ta savršena dičica idioti, lopovi ili narkomani...e onda se čudom čude kako je to moguće..,što se tiče gianne i njezine izjave meni se čini ok to njezino razmišljanje,,,jest da ima 13 godina ali koliko ih ima takih i možda njihovi roditelji se sad zgražaju na njezinu izjavu a pojma nemaju da i njihovi sveci to rade ili čak gore stvar,,,

  • macak599 29.03.2009.

    Uz sve sra.... sto se dogadjaju u svijetu i Hrvatskoj vi ljudi se zabrinjavate zbog ovakvih gluposti?? Nisam gledao farmu nit cu gledati jer radim da bi prezivio i nemam vremena za takva preseravanja .... Zalosno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare