To je to što me zanima!

Simonica skršila Mercedes, 'ubila' četiri palmice i zid

Simona Gotovac (24) sinoć je u Vodicama razbila Mercedes CLS AMG. Popila je tek dva koktela, a policija joj je izmjerila 0.91 promil alkohola...
Vidi originalni članak

Simona Gotovac sinoć se vraćala iz vodičke Haciende. Ante (40) vozio je svoj Mercedes SL AMG, a Simona svoj CLS AMG. Stali su na benzinsku pumpu kupiti igračke za Gabrijelu. Ante je zatim produžio prema hotelu Punta, a Simona je plaćala na blagajni. Čekao ju je u hotelu, ali nje nije bilo.
- Stala sam na pumpi kako bi Gabici kupila Barbiku, Fifija i traktora Tomu. Krenula sam prema hotelu, ali ne znam što se dogodilo s autom. U zavoju sam izgubila kontrolu nad volanom jer je taj auto užasno jak. Odnijelo me u palme. Razbila sam palmice, klupicu i zid marine. Bole me vrat i leđa, a i prsti su mi nabubrili. Na vrat su mi stavili neki zavoj - ispričala nam je Simona i dodala da nije bila pijana. Policija je izmjerila 0,91 promil alkohola.
- U Haciendi sam popila samo dva koktela, i to ne jedan za drugim. Nisam čak ni brzo vozila. Sreća da sam bila vezana. Udarac je bio toliko jak da mi se otvorio i zračni jastuk - kaže Simona, koja će u Zagreb na slikanje glave i vrata. Ante je zabrinut za suprugu jer se od bolova nije mogla dići iz kreveta.
- Valjda se Simonica kraćim putem kroz zid išla okupati. Bitno je da je dobro. Šteta na autu, koji vrijedi milijun i pol kuna, iznosi oko 500.000 kuna. Morat ću platiti odštetu marini zbog zida i palmi - kaže Ante. Simona će dobiti prijavu jer je pijana izazvala sudar.

Idi na 24sata

Komentari 93

  • Mate Telac 04.09.2008.

    Kurabi kitu a ne mečku.

  • huđo 04.09.2008.

    bit će zanimljiv u red carpetu...ehehh ma bitno daq nam j esimonica živa...

  • BRABUS_ 30.08.2008.

    ... šteta na autu 500.000 kuna ... hehehehe ... pa auto nije puno skuplji od iznosa navodne štete ... koje napuhavanje priče ... nije naodmet reklama ... hehehe ... jadnici a nisu ni isplatili leasing

Komentiraj...
Vidi sve komentare