To je to što me zanima!

Simonin tata: Varala ga je i to s najboljim prijateljem

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Željko Ištvanović kaže da vjeruje tvrdnjama Ante Gotovca. Simonin suprug tvrdi da ga je prevarila s njegovim najboljim prijateljem, Brankecom
Vidi originalni članak

Anti Gotovcu bilo bi bolje da radi, umjesto da plače po novinama. Firma mu je propala, a Simona mu se sigurno neće vratiti. Sad plače, a gdje je bio kad je ona satima lutala jer nije mogla u kuću i spavala na cesti, kaže Simonina mama Tamara Trpkov i dodaje da je već zakazano prvo ročište za razvod braka. Gotovac je, kako bi vratio Simonu, pribjegao drastičnim potezima.
- Simoni je uvijek išla na živce njegova frizura pa ju je sad promijenio i ima neki afro na glavi. Ali to mu neće pomoći - sigurna je Tamara. Ističe da su Antine tvrdnje da je bio dobar otac velika laž.
- Otkad su Simona i Gabrijela kod mene, stalno zove, ali za malenu nije pitao baš niti jednom. Jadno dijete ovdje konačno spava po noći a da se svako malo ne budi u suzama - rekla je Tamara. Njen bivši suprug Željko Ištvanović je na zetovoj strani otkad je svjedočio jednom razgovoru Simone i Ante.
- Rekao joj je da ga je prevarila s njegovim najboljim prijateljem Brankecom, a Simona se smijala i rekla mu da je on bio s kurvama. Ante je rekao da je bio s kurvama od jada dok je ona bila s Brankecom. Vjerujem Anti jer je Simona spavala kod Brankeca nakon svađe s Antom. Kaj ima spavati tamo ako nisu ljubavnici - smatra Ištvanović.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • user_27759 08.08.2008.

    prominija zurku..ha ha više ga nije krava izlizala sad ga je tele liznilo...koji betežnici

  • mrvabrada 08.08.2008.

    Vas jednostavno treba IGNORIRATI toliko ste dosadni sa tim Bezvezarijama o Anti i Simoni karikaturama ljudskih gluposti.

  • user_27189 04.08.2008.

    Pa morala je nije ona kriva.

Komentiraj...
Vidi sve komentare