To je to što me zanima!

Simonu na prepad ulovila novinarka "Red Carpeta"

Simona Gotovac je sva u čudu gledala novinarku “Red Carpeta”, koja ju je prepala pitanjem zna li brojati do pet. Ante kaže da su nastavak izrezali
Vidi originalni članak

Smiješeći se i gledajući u kameru, manekenka nije shvatila pitanje novinarke “Red Carpeta”.
- Simona, nastavi slijed: 1,2,3,4... - prepala ju je novinarka na proslavi četvrte godišnjice braka s Antom Gotovcem (39). Dva puta joj je postavila pitanje. Simona nije nastavila slijed.
- Simona zna brojati, to su namjerno izrezali iz priloga. Nakon što ju je novinarka pitala da nastavi slijed, Simona je rekla: ..5,6,7,8... i tako do 88 koliko ćemo Ante i ja biti zajedno - govori poduzetnik. Urednik “Red Carpeta” Daniel Delale (28) nije želio komentirati.
- Neću se uvlačiti u polusvijet zvan Ante i Simona Gotovac - bio je kratak. Kontroverzni par ne zna kamo će na godišnji odmor.
- Umoran sam, stvarno puno radim. Sa ženicom još nisam odlučio kamo ćemo i kada - govori. Simona se nedavno predomislila govoreći kako se ipak ne povlači iz javnog života. Ima puno revija i jedva čeka da počne raditi.

DOBRO IZGLEDA JER IDE U SOLARIJ I KOD FRIZERA
Ante Gotovac modno je, kaže, osviješten. Što će obući, sam bira jer mu, tvrdi, ne treba stilist. Preplanuli ten njeguje u solariju, a frizuru oduvijek tako nosi.
- Ujutro se probudim, stavim gel, počešljam, i to je to. Ne bojim kosu nego je samo malo sredim kod svoje frizerke - kaže.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • BRMBEČ 23.07.2008.

    Ovo je slika i prilika kolko su bistri naši izumljeni trendseteri i ostali galebari.

  • gocxxx 23.07.2008.

    Stvarno presmješno ali stvarno tko su oni uopće s čime se ti idioti bave, ajd dobro kužim da je ona neka kvazi manekenka koju se ne može vidjeti ni na jednoj normalnoj ili poznatijoj modnoj reviji ali šta on radi, jel joj je on svodnik ili tako šta, ako je samo njoj manager odakle im onakvi auti, pa samo ta dva mercedesa vrijede bar 200 tisuća eura. A da, ispali su još gluplji kad je on, glupam, objašnjavao da ona zna brojati i to do 88 ako treba, glupsoni, normalan čovijek bi rekao nisam čuo pitanje ili ne želim pričati s vama, očito me omalovažavate ali ne i kravo-liz-friz i tupava slovenka, njima je to super, ipak su u novinama. Najjače mi je bilo kad su tražili dadilju, red carpet ih je ismijao ko kretene, napravio kao neki super talent show za dadilju, a oni se jadni ufurali, slike pokazuju dadiljama i to sve javno na tv-u, pa koliko glup moraš biti da ne kužiš da te netko pravi totalnim idiotom, a ustvari njih nitko ničime ne mora praviti, ipak su oni Gotovci . joj Bože moj!!!

  • gljivaludara 23.07.2008.

    hahahahah ispala je jos gluplja kad je ovaj zalizani rekao da zna brojati hahhahhaha.Brate mili kad moras objasnjavati da ti zena zna brojati onda tu postoji veliki problem. Osim toga mislm da bi trebali poceti objavljivati svaki dan sat po sat, sta rade, tko ide na wc i sta je obavio,sta kuhaju, koliko su platili koju namirnicu i tezinu itd. Ali prije toga trebate napisati tko su oni jer ja evo citam o njima vec mjesec dana, a nemam pojma o kome se radi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare