To je to što me zanima!

'Simpa' Ryan Gosling i Russell Crowe završili su na terapiji

Da ne nam bi pokazali sve dobre 'fore' u foršpanima, Gosling i Crowe su snimili i par viralnih videa kojima dalje promoviraju film. Moramo priznati da se 'tako to radi'
Vidi originalni članak

Kako smo već vidjeli u prethodnim najavama, novi film Russella Crowea i Ryana Goslinga, 'The Nice Guys', bi nas mogao natjerati da 'umiremo' od smijeha. Shane Black, koji je odlično prihvatio prijelaz iz scenarista u redatelja, očigledno nam je pripremio poveliku količinu komičnih scena u svojem filmu.

A da ne nam bi pokazali sve dobre 'fore' u foršpanima, Black, Gosling i Crowe su snimili i par viralnih videa kojima dalje promoviraju film.

Pogledajte video

Kao što je očigledno, duo je odlučio otići na skupnu terapiju da bi se pripremili za dolazeću promotivnu turneju filma. Humor u videima je poprilično kvalitetan, i stječe se dojam da su se glumci jako dobro zabavljali na setu, što filma, što ovih videa. Nadajmo se da je ta 'filmska magija' postojala i za vrijeme snimanja.

Pogledajte drugi video

Kao što je rečeno, u glavnim ulogama u filmu su Ryan Gosling i Russell Crowe, a prema prikazanom, čini se da ćemo dobiti još jedan poprilično zabavan film, što smo od redatelja Blacka i očekivali.

‘The Nice Guys’ u kina stiže krajem svibnja.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • G4ndalf 21.04.2016.

    dobar duo tak da bi film trebal biti ok ;))

Komentiraj...
Vidi sve komentare