To je to što me zanima!

Sin (6) repera Flo Ride završio u bolnici nakon pada s prozora

Reper se još uvijek nije oglasio o situaciji, a kako tvrdi majka djeteta, on niti ne sudjeluje u životu sina
Vidi originalni članak

Sin repera Flo Ride (43), Zohar (6), pao je s prozora na petom katu stambenog kompleksa u New Jerseyu. Trenutačno se nalazi na intenzivnoj njezi s teškim ozljedama, kako piše Page Six.

FELGE OD ZLATA Reper Flo Rida obojao zlatnom bojom Bugatti od 9,7 mil. kuna

Majka dječaka, Alexis Adams, u ponedjeljak je podnijela tužbu u kojoj je napisala kako se nesreća dogodila 4. ožujka. Navela je i da je dječak u bolnici te da je pretrpio ozljede zdjelice, stopala, jetre i pluća te da je imao unutarnje krvarenje. Tužbu je podnijela protiv vlasnika i upravitelja kompleksa te protiv građevinske tvrtke, tvrtke koja je ugradila prozore i još nekoliko drugih. Alexis tvrdi kako su prozori na zgradi opasni te je zbog njih njezino dijete s neurološkim poremećajem pao na betonski pločnik pred zgradom. Inače, njezinon sinu dijagnosticiran je hidrocefalus, uzrokovan abnormalnim nakupljanjem tekućine unutar moždanih šupljina.

- Kao samohrana majka djeteta s posebnim potrebama, ovo što osjećam je noćna mora. Srce mi je slomljeno u milijun komadića - poručila je Alexis za News 12 te dodala:

- Shrvana sam, bijesna i borim se da se pomirim s činjenicom da je moje jedino dijete pretrpjelo teške ozljede zbog namjernog nemara našeg stanodavca i drugih koji su bili uključeni u propuštanje poduzimanja potrebnih sigurnosnih mjera.

NAKON 5 GODINA Trojicu muškaraca osudili za ubojstvo repera XXXTentaciona

Majka će od tuženih tražiti plaćanje svih Zoharovih medicinskih troškova kao i plaćanje odvjetničkih troškova i odštetu. Flo Rida se još uvijek nije oglasio o situaciji, a kako tvrdi Alexis, on ne sudjeluje u životu sina.

- Samo jednom je vidio svog sina i to dok je radio test za utvrđivanje očinstva u prosincu 2016. godine, ali je bio okrenut leđima. Bili su u istoj prostoriji. Nije ga htio ni zagrliti. Bio je jako hladan - rekla je jednom prilikom za Daily Mail.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • The Stand 30.03.2023.

    Prestrašno do kud idu ovi Ameri s tužbama. 🙄 btw. gdje je bila ona kad je mali pao?

Komentiraj...
Vidi sve komentare