To je to što me zanima!

Sin Dennisa Hoppera optužen za silovanje 15-godišnjakinje

Prišla mu je otvorena srca, nije željela općiti s njim. Na koncu je dobio što je htio. Moja kći zbog njega će odrastati s psihičkim poremećajima, kaže majka djevojke
Vidi originalni članak

Henry Hopper, sin pokojnog glumca Dennisa Hoppera, optužen je za silovanje maloljetnice. Protiv 21-godišnjeg mladića optužbu je podnijela majka djevojke koju je, tvrdi ona, mladić zaveo, a potom i iskoristio. Zaigrani Henry, prema njihovim riječima, 15-godišnjakinju je sreo na Facebooku, s njom se dopisivao te je nakon nekog vremena pozvao u svoj dom u Los Angelesu. Tamo ju je "počastio" alkoholom i opijatima, omamio je te je potom prisilio na spolni akt.

- Govorio joj je da mu je stalo do nje. Prišla mu je otvorena srca, nije željela općiti s njim. No, na koncu je dobio što je htio. Moja kći zbog njega će odrastati s psihičkim poremećajima... - govori očajna majka djevojke, a prenosi The Sun.

Hopper i njegova "žrtva" upoznali su se u veljači 2011. godine, povezao ih je zajednički prijatelj, a poznanstvo su nastavili održavati preko interneta.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • cro-mozak 01.08.2012.

    rekoh ja, sa 12 godina se vec f***.. sta maloljetnica ima traziti u necijem stanu? :S

  • čamil 01.08.2012.

    To joj je cijena slave. Neka sad napiše knjigu.

  • panika135 01.08.2012.

    curka je premlada što ona zna o životu nadala se ljubavi nije bitno ne može mu to biti opravdanje za iznuđivanje bez obzira koliko žena imala godina!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare