To je to što me zanima!

Sin glumca Piercea Brosnana je diplomirao, ponosni otac: Idi po svijetu i učini ga boljim mjestom

Pierce i supruga Keely imaju sina Dylana i Parisa koji je nedavno diplomirao film i televiziju pa mu je otac uputio lijepe želje podijelivši zajedničku fotografiju na Facebooku
Vidi originalni članak

Sin poznatog glumca Piercea Brosnana (69), Paris Brosnan (22), diplomirao je na američkom Loyola Maymount Sveučilištu, a s njim su ponosno pozirali otac i majka Keely Shaye Smith (59).

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Paris je diplomirao na odjelu za film i televiziju pa mu je otac nakon čestitke na društvenim mrežama dao i savjet.

'VOLIM NJENE OBLINE' Pierce Brosnan stigao na Met Galu u društvu supruge kojoj su nudili operacije da smršavi...

- Idi u svijet sa tim svojim hrabrim srcem i stvaraj priče koje će ovaj svijet učiniti ljepšim mjestom - napisao je Pierce na svom Facebooku.

 

Na fotografiji su između sina stajali poznati glumac u svijetlo plavom odijelu s velikim osmijehom na licu upućenim prema Parisu.

S druge strane, u snažnom zagrljaju sina viđena je i Keely koja je za ovu prigodu odabrala ružičastu haljinu i bijeli sako. I ona i Paris imali su cvjetove oko vrata. 

Inače, Pierce i Keely su više od 21 godinu u braku, a upoznali su se na partyju u Meksiku, u koji je ona došla kao novinarka napraviti intervju s Tedom Dansonom.

UŽIVALI U IRSKOJ Pierce Brosnan objavio fotku sa suprugom i najavio novi projekt

- U svakom kutku ove zemlje osjećao sam se usamljeno bez nje, a onda sam joj poslao avionske karte kako bismo mogli biti zajedno. Jednostavno smo bili savršeni jedno za drugo. Da sam tražio milijun godina, ne bih mogao pronaći takvu ženu kao što je Keely - rekao je svojedobno glumac koji sa suprugom ima sina Parisa i Dylana (26).

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare