To je to što me zanima!

Sin Hanke Paldum drogiran je pregazio tri žene na stajalištu

U policiji su ga testirali na droge i utvrdili da u krvi ima amfetamine. Nakon što je pod utjecajem opijata pregazio tri žene, panično je hodao oko njih i svog Nissana
Vidi originalni članak

Mirzada Brkića (28), sina Hanke Paldum (57), uhitili su zbog nesreće koju je uzrokovao. U policiji su ga testirali na droge i utvrdili da u krvi ima amfetamine. Nakon što je u utorak oko 17 sati pod utjecajem opijata svojim Nissanom pregazio tri žene, sin pjevačice izašao je iz automobila i panično hodao oko njih i auta, piše portal Klix.ba

Mirzad je žene pregazio na stajalištu za autobuse u sarajevskom naselju Grbavica. Povrijeđene A. Ž. (53), I. K. (51) i M. Dž. (58) nakon nesreće su hitno prevezli u Klinički centar Univerziteta u Sarajevu.

- A. Ž. je zadobila frakturu desne potkoljenice i smještena je na Kliniku za ortopediju i traumatologiju. M. Dž. slomljena su dva rebra i ona je zbrinuta na Klinici za torakalnu kirurgiju, dok je I. K. prošla s kontuzijama potkoljenice i podlaktice te je nakon liječničke intervencije puštena kući - rekla je za Klix.ba glasnogovornica bolnice Koševo Biljana Jandrić.

Nakon što je pregazio tri žene, Mirzad je počeo panično hodati oko njih i oko automobila. Zatim je ušao u svoj automobil, iz njega nešto uzeo i otišao dalje od mjesta nesreće. Njegovo se ponašanje vidi na snimci događaja. 

Idi na 24sata

Komentari 88

  • Jim 16.01.2014.

    Hanka Paldum I Tereza Kesovija trebale bi osnovati duo imena Stari fosili

  • kmanda 16.01.2014.

    bez obzira čiji bio sin, trebao bi krivično odgovarati. Samo se nadam da mu se neće progledati kroz prste jer je sin poznate pjevačice. Opravdanja nema. Ali, svaki zakon ima propuste, nažalost.

  • user_300911 16.01.2014.

    mislih prdnut al se usrah

Komentiraj...
Vidi sve komentare