To je to što me zanima!

Sinčić grlio Cetinskog u Opatiji: 'Cijela estrada trebala je stati uz Tonyja, zaslužuje poštovanje...'

Dvojica najpoznatijih hrvatskih ljubitelja zavjera nedavno su zajedno proveli vrijeme u Opatiji, a Sinčić je o Cetinskom pisao samo najbolje na društvenim mrežama
Vidi originalni članak

Političar Ivan Vilibor Sinčić (30) na svojem je Facebooku podijelio fotografiju s popularnim pjevačem Tonyjem Cetinskim (52).

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Dvojac se može vidjeti kako sjede jedan pored drugoga, s rukama oko ramena. Sinčić je komentirao njihov susret u Opatiji.

- Svatko tko se bori protiv sile u ovoj borbi je bitan - započeo je svoju objavu.

- Dugo nisam sreo pristupačniju i normalniju osobu. Tony je u istom sosu kao i ostatak estrade, ali nije se prodao za Capakove škude i zaslužuje poštovanje. Vjerojatno bi odavno završio ovaj cirkus da je cijela estrada stala uz njega umjesto uz Stožer. Izuzev pojedinaca. Isto se može reći i za politiku. Brzo će jesen, neće više biti smiješno... - napisao je europski parlamentarac.

Komentari su puni ljudi koji izražavaju podršku i potporu tom stavu, ali i onih koji su se odlučili našaliti sa Sinčićem i Cetinskim.

- Ugledni znanstvenici i epidemiolozi svjetskog glasa, dr. Sinčić i dr. Cetinski - komentirala je jedna osoba.

NE VJERUJE U TO Sinčić likuje da u dućanu nema masku, zalijepili su mu sliku: 'Što je, u avionu nisi baja?'

Na komentar da će na jesen biti velike brojke zaraženih i preminulih zbog koronavirusa, Sinčić je odgovorio 'ili gladnih', bez danjeg objašnjenja.

Idi na 24sata

Komentari 125

  • Svesamtvojenaj 04.09.2021.

    Licemjer Cetinski. Ne smetaju mu mjere, covid potvrde i PCR dok zaradjuje eure. U slobodno vreme bori se za slobodu i ljubav. Demantuje sam sebe svakom novom izjavom.

  • Svesamtvojenaj 24.08.2021.

    Zar je ovo vijest?

  • nightrider21 23.08.2021.

    Ja mislio da mu je to cura samopo slici izdaleka. Sorry.

Komentiraj...
Vidi sve komentare