To je to što me zanima!

Sinead O'Connor: Komentari s Twittera bili su poziv u pomoć

Pjevačica je na svom Twitter profilu pisala komentare o samoubojstvu i mnogi su se uplašili za njeno mentalno zdravlje. Sada se oglasila i rekla da je s njom sve u redu
Vidi originalni članak

Iako su nakon njenih komenatara o samoubojstvu svi pomislili da je Sinead O'Connor (44) u teškoj depresiji, ona je na svojoj internetskoj stranici to demantirala. Unatoč svemu, tvrdi da je jako sretna.

- Nije mi žao što sam napisala to na Twitteru. To je bio poziv u pomoć i primila sam pomoć tako da se sve skupa isplatilo. Ne sramim se što me nečiji postupci prema meni mogu natjerati da počnem razmišljati o samoubojstvu. Ista sam kao i svi drugi na ovom svijetu i slobodna sam reagirati na koji god način želim - napisala je pjevačica u objašnjenju svojih samoubilačkih komentara.

Kazala je i kako su joj crne misli navrle jer se još nije pomirila s rastavom, a 'kap koja je prelila čašu' bilo je to što je svi smatraju ludom.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • optimist2 18.09.2011.

    Meni je bila nenadj... kad je poderala Papinu sliku ne trepnuvši nijednom.čudi da me ovog novog čičicu voli više kojeg baš nitko ne voli.

  • Maestra_1 18.09.2011.

    Na same naslove njezinih pjesama JA POZIVAM U POMOĆ, a tek kad ih odslušam padam u TOTALNU DEPRU. Jedino kad joj vidim onu ćelavu glavu (prije bila) malo dodjem sebi.....bitno da je s njom SVE U REDU..i da smo to mi saznali...Valjda se pohebala pa je došla sebi.

  • tajnanajveca 18.09.2011.

    ...ovaj da...strašno zanimljivo...hvala na ovom članku...

Komentiraj...
Vidi sve komentare