To je to što me zanima!

Singl Lane Jurčević gratis uz dvije čokolade Mikado

Pjevačica se smiješi sa zagrebačkih tramvaja, gola reklamira omekšivač i daruje novi singl. Šuška se da se pomirila s dečkom I. Todorićem
Vidi originalni članak

Takav interes sponzora je potvrda za sav dosadašnji trud koji smo uložili. Nitko pametan ne odbija poslove koji su na produkcijskom nivou i k tome još i isplativi, komentirala je 23-godišnja pjevačica sve češće pojavljivanje u reklamama. Nasmijana sa zagrebačkog tramvaja Lana Jurčević poručuje: “Pronađi me”. Sve to da bi promovirala svoju internetsku stranicu. Takva reklama stoji 134.016 kuna. Nedavno se opet počelo šuškati da je ponovno u ljubavnoj vezi s 23-godišnjim Ivanom Todorićem, s kojim se navodno nedavno vratila iz Londona. Lana je njihovoj ljubavi, kažu neki, odlučila dati novu šansu. Za Ornel se odlučila skinuti gola. Ružine latice ubrzo postanu njezina mirisna haljina. Nada se da se reklama svidjela ljudima jer njoj Ornel “miriše za poludjeti”. Prije nekoliko dana Todorićev je Konzum uz dvije čokolade Mikado kupcima darovao Lanin novi singl. Zvečevo se odlučilo distribuirati njen singl, koji je u tjedan dana prodan u 25.000 primjeraka, kaže njen manedžer.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • user_21901 18.02.2008.

    Ne znam zašto se Lana uopće trudi pjevati i biti \"popularna\"? Time što je cura Todoriću ima sve što treba, još neka ga upeca do kraja pa će biti bogata a to je cilj... ILI??

  • muskarac 18.02.2008.

    Hebemti!!! da su ponudili 3 čokolade sigurno bi kupila taj CD, ovako neću! hahaha

  • spektakularni 18.02.2008.

    Ova već iskače iz paštete. Guraju ju gdje god stignu, sada je postala i voditeljica a pokazala je da se ni najmanje ne snalazi u tom poslu. Ona je jedna od onih \"multi talenata\" koji nemaju ni malo samokritičnosti nego se besramno guraju gdje god stignu a ovi tupsoni sa televizija takvima daju sanšu umjesto osobama koje su se školovale i koje imaju talenta za taj posao. Sve preko veze!

Komentiraj...
Vidi sve komentare