To je to što me zanima!

Siniša bacio tortu Paulini u lice pa je poslao kući: Oko za oko, zub za zub. Po zakonu Mojsija!

Martina je rekla da podržava što je Siniša bacio tortu Paulini u lice. Ispričala je da bi i ona to isto napravila na njegovom mjestu, dok je Vesna pokušala smiriti situaciju. Pomogla je Paulini spakirati stvari
Vidi originalni članak

U najnovijoj epizodi 'Ljubav je na selu', farmer Siniša je donio odluku koga će poslati kući, no Sinišin način izbacivanja Pauline ostavio je gledatelje bez teksta. 

Naime, večer prije, kod njegove sestre na proslavi, Paulina je bacila Siniši tortu u lice, a on joj je uzvratio istom mjerom te joj na taj način rekao da ispada iz showa.

'LJUBAV JE NA SELU' Tko to pakira kofere? Zavladao strah prije izbacivanja: Mene će poslati kući. Nije mi se približio!

- To ti je po Mojsijevom zakonu, oko za oko zub za zub - rekao je Siniša Paulini nakon što joj je lice namazao tortom. 

 - Ne sramoti crkvu i ljude koji idu u crkvu - uzvratila je Pauline te mu se zahvalila i s radošću napustila show. 

Martina je rekla da podržava što je Siniša bacio tortu Paulini u lice. Ispričala je da bi i ona to isto napravila na njegovom mjestu te kako se ne želi miješati u nikakve sukobe. Vesna je pokušala smiriti situaciju te je pomogla Paulini da spakira svoje stvari.

Na farmi ostaju Vesna i Martina, koja uživa provoditi vrijeme kod Siniše.

- Meni je kod Siniše super i podržavam što joj je bacio tortu u lice, na njegovom mjestu i ja bih to napravila - izjavila je Martina.

Idi na 24sata

Komentari 72

  • vedji777 31.03.2023.

    ovaj užas netko gleda.

  • Fructis 31.03.2023.

    Pacijent

  • 31.03.2023.

    Ovo je definitivno bio podmukao napad na Paulinu i trebala bi tuzit Sinisu i RTL. Pa kako je produkcija ili Osoba zaduzena za vodjenje "ljubav je na selu" ovo dopustila i to jos javno pustaju na TV-u? Grozno! Bez obzira kakva je Paulina, ali ovo je nedopustivo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare