To je to što me zanima!

Sinjanka Senka odrasla u pravoj boemskoj obitelji

Senka je navikla na skroman život. Njezina obitelj povremeno pomoć potraži u Centru za socijalnu skrb. Sestra Lana izdaje svoju prvu knjigu
Vidi originalni članak

Ne živimo od donacija kako se priča. Mi smo imali privatnu udrugu 'Mali talenti’ u sklopu koje smo osnovali privatno dječje kazalište. Ta udruga miruje već godinama, tako da nema nikakvih donacija. Ja sam pjesnik i pisac. Pišem knjige i katkad koju i prodam pa, eto, živimo od toga, objasnio nam je Darko, tata 18-godišnje Sinjanke Senke Lončar. Dodao je kako je cijela obitelj talentirana.
- Mi smo vam prava boemska obitelj. Svi volimo umjetnost i pisanje. Mlađoj kćeri Lani uskoro izlazi prva knjiga. Ima tek 13 godina - rekao je ponosni tata. Nepobitna je činjenica da prodaja knjiga ne može biti dostatna za cijelu godinu, pa obitelj Lončar povremenu pomoć potraži u Centru za socijalnu skrb. 
- Bilo bi nepošteno da ja utječem na vas. Istina je da odemo po socijalnu pomoć - kratko nam je rekao tata Darko, koji je uvjeren da će Senka u petak ispasti.
Mladoj Sinjanki sustanari zamjeraju što ne sudjeluje u kućanskim poslovima, ali njezin tata u tome ne vidi baš ništa loše.
- Kuhača nije simbol emancipirane žene kao što je Senka. Ona jasno poručuje da želi dva dragulja u kući - prijateljstvo i ljubav. Arsenovu ljubav - zaključuje tata Darko.
- Senka će ispasti jer Hrvatska nije spremna na takvu ženu - rekao je tata Darko o kćerinu izlasku iz kuće.

Idi na 24sata

Komentari 41

  • miki4321 28.05.2008.

    Ova Senka je meni strašno odvratna. Najgora mi je od svih stanara BB od svih sezona.

  • zelenožuti 12.11.2007.

    i to je završilo

  • carla 07.11.2007.

    senka van!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare