To je to što me zanima!

Sinovi ravnice predstavljaju novu pjesmu "Žena boginja"

Za glazbu i tekst nove pjesme "Žena boginja" zaslužan je već provjereni dvojac Valerija i Boris Đurđević, koji potpisuju do sada gotovo sve pjesme Sinova ravnice
Vidi originalni članak

U mjesecu u kojem obilježavamo Dan zaljubljenih, Sinovi ravnice kao svojevrstan poklon svim svojim fanovima predstavljaju svoj novi, šesti po redu singl "Žena boginja". Za glazbu i tekst nove pjesme "Žena boginja" zaslužan je već provjereni dvojac Valerija i Boris Đurđević, koji autorski potpisuju do sada gotovo sve pjesme Sinova ravnice. Nova pjesma govori o Boginji - prekrasnoj ženi koja je svojom ljepotom toliko očarala muškarca da on doslovno umire za njom.

- Pjesma je obojena zanosom, ljubavnom magijom dviju, kako kaže tekst sljubljenih duša. Iskra ljubavi je u svakoj noti. I melodijom i tekstom, pjesma slavi ljubav – pjesmu opisuje frontmen benda Marijan Novoselac.  

- Tekst opisuje strast i kemiju koja je prisutna na počecima zaljubljenosti. Govori o zaluđenosti stoga ima dozu sirovosti u stihovima, ali bez nepotrebne groteske. Pjesma je idealna za nove, ali i stare zaljubljene parove, a ususret Valentinovu idealna pozadina za romantične večere, ljubavne spojeve i susrete strasti – za pjesmu kaže Valerija Đurđević.

Svoje viđenje o pjesmi dao je i Boris Đurđević. 

- Žena boginja je još jedna moderna pjesma, aranžmanski i produkcijski prilagođena klupskoj atmosferi, fuzija je to tradicionalne hrvatske melodike i istočnjačkih ritmova - kazao je Boris.

Prije ove, Sinovi ravnice su s pjesmama "Nesrećo", "Dođi u Vinkovce 2013", te iznimno uspješnih suradnji "Ljubavnici“ s grupom Colonia i "Opatice",  s Goranom Navojcem, te pjesmom "Nisam loš" na stranicama YouTube-a premašili  3 milijuna pregleda. Time dokazuju da su bend koji su svojom glazbenom kombinacijom napravili temelje za dugu karijeru u glazbenom svijetu.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 08.02.2015.

    Ovo se ni po čemu ne razlikuje od Rozge i Severine...

Komentiraj...
Vidi sve komentare