To je to što me zanima!

Sinovi su joj spasili život i više nije na 'ratnoj nozi' s bivšim

KORAK DO ZDRAVLJA Britney Spears nekoliko puta na tjedan odlazi psihijatru, liječi bipolarni poremećaj i meditira. Sad želi potpuno skrbništvo nad svojom djecom
Vidi originalni članak

Pjevačica se nedavno pomirila s bivšim suprugom Kevinom Federlineom (32). Britney Spears (28) krivila ga je što joj je prije tri godine oduzeo skrbništvo nad sinovima Jaydenom (4) i Seanom (5). U boljem su odnosu nakon što im je sud prije nekoliko dana dopustio jednak broj posjeta. Britney je odlučila prestati izlaziti te se posvetiti sebi i obitelji. Otac Jamie (54), koji joj je prije dvije godine oduzeo sva prava korištenja imovinom i počeo je kontrolirati, kaže da je njegovu kćer spasila ljubav prema sinovima. 

Zaručit će se s J. Trawickom?

Brijanje glave, drogiranje, alkohol i fizički napadi na fotografe sada su iza nje. Redovito odlazi na terapije, meditira i liječi bipolarni poremećaj koji su joj otkrili 2007. Njezin frizer Ricardo Lauritzen časopisu Us otkrio je da se odlično slaže s dečkom Jasonom Trawickom (38). Uvjeren je kako će se sljedeće godine zaručiti.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare