To je to što me zanima!

Široke ruke: Usher je za psića mješanca izdvojio 70 tisuća kn

Reper je na humanitarnoj večeri za psa ponudio tisuću dolara više od Jessice Szohr, zvijezde serije 'Gossip Girl'. Odabir imena za psića prepustit će sinovima
Vidi originalni članak

Na humanitarnoj večeri u četvrtak Usher (34) se nije dvoumio oko svote koju je odlučio dati za psića. U humanitarne svrhe izdvojio je 12 tisuća dolara, to jest 69,600 kuna. Pobijedio je Jessicu Szohr, zvijezdu serije 'Gossip Girl', koja je ponudila tisuću dolara manje za mješanca zlatnog retrivera i pudla.

- Raymond je ime koje namjeravam dati psiću. Međutim, glavnu riječ će imati moji sinovi, jedan trogodišnjak i četverogodišnjak. S time će na sebe preuzeti i odgovornost o njemu - napisao je Usher na Twitteru nakon što je kupio psa. 

Novac ide neprofitnoj organizaciji koju podržava Justin Bieber, a koja pomaže djeci u obrazovanju u siromašnim zemljama. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • _petra_ 29.10.2012.

    a slika psica.....

  • tomi07 29.10.2012.

    ako je za humanitarne akcije onda ove cifre imaju smisla, ne razumjem nacin kako ljudi razmisljaju, pa ako ti je zivot vec omogucio da imas tolike novce mislim da bi s njim trebali pomoci onima koji ih nemaju uopce, nahraniti gladne, osigurat zdravstveno dijeci koja ga nema, jer im roditelji nemaju novaca, urediti bolnice, utrediti domove beskucnika i nista manje, mozda cek i jednako vrijedne nam napustene zivotinjice kojima je hladno i koje su gladne, ako je novac za bezveze, onda to nema smisla....

  • zgja 29.10.2012.

    a slika pesa?

Komentiraj...
Vidi sve komentare