To je to što me zanima!

'Siromaštvo je odraz neznanja, a ne sudbine ili Božje volje...'

Dizajnerica se još jednom putem video snimke javila čitateljima iz svog pariškog doma te im je podijelila nekoliko savjeta kako da ostanu mladi i lijepi, piše Tportal
Vidi originalni članak

Borna Rajić (43), bivša supruga jednog od najbogatijih Hrvata Luke Rajića (50), ispričala je sve što zna o moći kineskih trava zahvaljujući kojima nijedno od njezinih četvero djece nikada nije pilo antibiotike, piše Tportal. 

U najnovijem videu, koji je snimila u svom pariškom domu, podijelila je savjete i o jačanju imuniteta, ali i što treba poduzeti kako bi što duže zadržali lijep i mladolik izgled. 

- Ključ je ljepote radost u vlastitom životu. Ona nas čini nedodirljivima - zaključila je Borna. Dodala je da se njezina najveća tajna krije u iskrenoj vjeri. 

- Tražite i dobit ćete. Sve što je Bog stvorio skladno je, lijepo i u izobilju. Siromaštvo je odraz neznanja, a ne sudbine ili Božje volje - smatra Borna. 

Ostale savjete pogledajte u videu. 

Idi na 24sata

Komentari 322

  • Adolf4321 24.03.2015.

    Nadam se da će dotična pročitati bar neke od komentara i shvatiti da je apsolutno nebitna te odustati od daljnjeg sramoćenja

  • kuglica 24.03.2015.

    ...osobito kad ti se muž zove Luka Rajić, tada odmah postaješ sposoban...na hrvatski način, naravno...

  • 24.03.2015.

    Bože pa ova je u glavi kratka ko februar...

Komentiraj...
Vidi sve komentare