To je to što me zanima!

Sirove strasti u klubu: Marijana je Nemešu skoro skinula gaće

BACILA SE U AKCIJU Marijana Kovačević je za vrijeme razuzdanog noćnog izlaska povlačila Nemešove hlače i htjela mu polizati tetovažu na donjem dijelu trbuha
Vidi originalni članak

Nikola Nemešević Nemeš (25) i Marijana Kovačević (30) u beogradskoj kavani grlili su se i ljubili kao da su sami na svijetu.

Gosti koji su bili u klubu kažu da se pobjednica prvog regionalnog reality showa “Big Brother” cijelu večer privijala uz pet godina mlađeg dečka, a čim je spazila kamere, priredila je pravi erotski show. Marijana je čučnula, rukom spustila Nemešove hlače, otkrila mu tetovažu i odglumila da će je polizati. Nikola se nije dao smesti pa je ostao miran i pozirao s cigaretom u ruci. Iako je Nikola prije samo mjesec dana rekao da je morao napraviti stanku u vezi jer ga je grizla savjest što je bio s udatom ženom, prekida očito nije ni bilo. Zagonetna je bila i Marijana, koja je pričala da su se Nemeš i ona udaljili zbog obaveza.

Pjevač iz Požarevca je u međuvremenu prihvatio angažman u TV showu “Ples sa zvijezdama”, a u intervjuu za srpsku televiziju izlanuo se da je i dalje u sretnoj vezi sa Šibenčankom Marijanom.

- Zašto sam odlučio plesne korake pokazati na pozornici? Što želite da kažem, da sudjelujem u showu zbog plesačice, pa da me ubije ova moja? Ma kakvi - odbrusio je Nemeš. Kad je shvatio da si je nepromišljenom izjavom sam demantirao prekid, zbunio se i pitao kad će se to emitirati.

Da im je veza stabilnija i zrelija nego ikad, par otvoreno pokazuje i na društvenoj mreži. Marijana je objavila fotografiju Nemešove ljubavne poruke, a on joj je na svom zidu posvetio omiljenu baladu.

Idi na 24sata

Komentari 331

  • PticekStjepan 23.04.2014.

    Ponos familije. 24 sata i Marijana,pasete zajedno.

  • BOROVINA 23.04.2014.

    Dobro voli te se , ali dajte malo kontrolirajte svoje ponašanje u javnosti, to se radi u četri zida apsolutno nije za javnost jer ostavlja dojam droljavosti.

  • Crna36 22.04.2014.

    O čemu i vi pišete majko mila !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare