To je to što me zanima!

Šiša vas isti frizer? Tony, Ivan, Houdek i Indira nose kokotice

Članovi žirija showa 'The Voice' Indira Levak, Ivan Dečak, Jacques Houdek i Tony Cetinski vole nositi kokotice kakve su nekad imali Elvis Presley i James Dean
Vidi originalni članak

Ma pogledajte im frizure, svi žele biti kao ja, komentirala je Indira Levak (41) trojicu kolega koji joj sliče. 
Pjevačica grupe Colonia, koju su zbog kose često uspoređivali s Rihannom ili Pink, prva je među našim zvijezdama 2009. godine imala rockabilly kokoticu.


- Zapravo se ‘furam’ na Leningrad Cowboyse - našalila se pjevačica. I Jacques Houdek (33), koji je u desetogodišnjoj karijeri uglavnom bio vjeran jež frizuri, prošle godine napravio je popularnu kokoticu. Pjevač, koji je po struci frizer, nikad nije zaboravio svoj zanat ni prestao pratiti najnovije frizerske trendove. Nakon njega ošišali su se i Ivan Dečak (33), frontmen grupe Vatra, a trendu se pridružio i Tony Cetinski (45), koji za tu frizuru ima malo manje materijala od ostalih mentora. 

Ovakav način šišanja bio je popularan pedesetih godina prošlog stoljeća, a proslavili su ga Elvis Presley i James Dean, a poslije i John Travolta.


- Prijatelji su mi rekli da ovako izgledam mlađe, a frizuru je blagoslovila i moja supruga Dubravka - ističe Cetinski.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Žir3 01.11.2014.

    Fuj

  • minaj 31.10.2014.

    ko stavlja ovog Tonija u žiri, odličan je pjevač ali nula kao učitelj i Houdek mi se čini pun kompleksa biti ovoliko debel je ..,,dalje neću

  • 31.10.2014.

    Svi-smo-isti, sve-je-to-isto...kako prozirna agenda....

Komentiraj...
Vidi sve komentare