To je to što me zanima!

Sjećate li ga se? Ovako danas izgleda slavni komičar Wilder

Legendarni komičar, zvijezda filmova 'Willy Wonka' i 'Mladi Frankenstein', dugo se nije pokazao u javnosti stoga je njegov je 'krhki' izgled iznenadio mnoge
Vidi originalni članak

Gene Wilder (82) sa svojom je suprugom Karen Boyer došao na posljednji meč US Opena u New Yorku, između Novaka Đokovića i Rogera Federera.

Iako izgleda vrlo krhko, njegov je komičarski šarm i dalje postojan pa je na putu prema terenu nasmijavao svoju suprugu te se smiješio fotoreporterima.

Wildera se rijetko može vidjeti na javnim događajima, stoga je njegov izgled iznenadio mnoge. Nakon što su fotografije izašle u javnost, njegova supruga Karen za Radar Online progovorila je o njegovom zdravlju.

- Ma dobro je on. Rak se nije vratio i aktivan je koliko god čovjek njegovih godina može biti. I dalje izlazi i kreće se - rekla je.

Geneu je rak dijagnosticiran 1999. godine, a od 2000. je u povlačenju. Od raka je umrla njegova prva žena, komičarka Gilda Radner 1989. godine te njegova majka 1957..

Wilder je 1969. prvi put nominiran za nagradu Oscar za svoju ulogu u komediji 'Producenti'. No, jedna od njegovih najslavnijih uloga je ona WIlly Wonke u istoimenom filmu snimljenom 1971..

Publiku i kritiku je osvojio i ulogom u komediji 'Mladi Frankestein', koju je, zajedno s Melom Brooksom , i napisao. Scenarij mu je donio i drugu nominaciju za Oscara.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • lumbrela 24.09.2015.

    dobar je i film"niti cujem niti vidim"

  • Marly 24.09.2015.

    Glumac kojeg pamtimo, a to kako izgleda, pa za svoje 82 godine izgleda super

  • 24.09.2015.

    Nisam ni znao da je živ.

Komentiraj...
Vidi sve komentare