To je to što me zanima!

Sjećate li se Face? Ovako vam 'neodoljivi' izgleda ovih dana

Fotografirali su ga dok je uživao na odmoru na Havajima. Od plaže do hotela šetao je u kupaćim gaćama i pokazao škembu za koju treba puno nerada i masne hrane
Vidi originalni članak

Zbog serije 'Seks i grad' bio je predmet fascinacije mnogih žena na svijetu. Mr. Big, Faca, onaj pravi, savršeni, sve što žena treba, sve što može poželjeti... To je sve bio prije, sad je situacija poprilično drugačija. 

Chris Noth sad ima 58 godina i velikom zavodniku zbog kojeg je u seriji patila Carrie Bradshaw sad nema ni traga. Problem nije toliko u sijedoj kosi i bradi, veći šok je škemba koju glumac niti ne pokušava sakriti. 

Fotografirali su ga dok je uživao na odmoru na Havajima. Od plaže do hotela prošetao je u kupaćim gaćama i pokazao da se potpuno opustio i da mu vježbanje i održavanje linije više nije na pameti. 

Nije obukao majicu pa mu se trbuh objesio preko ruba kupaćih, no njega to nije ni najmanje zabrinjavalo.

Idi na 24sata

Komentari 155

  • leonaleonic 29.05.2013.

    Ponekad sam gledala tu seriju i ne razumijem kako on može biti san svake (bilo koje) žene. Ja nikad nisam sanjala o muškarcu koji bi mi dolazio kad hoće, omalovažavao me....govorim o liku Face.

  • kamen sa srca 29.05.2013.

    U oštroj konkurenciji,svejedno jedan od glupljih členaka :-).Najveći kritičari sigurno imaju malo veću škembu i malo manje godina od ovog lika.

  • Bovary 29.05.2013.

    Da je žena u pitanju, svi bi skočili da je debela prasica a ovako je to simpatičan stariji muškarac...

Komentiraj...
Vidi sve komentare