To je to što me zanima!

Sjećate li se Nevillea iz filmova o Potteru? Sad je pravi macan

Neugledni školarac krivih zubi i klempavih ušiju postao je frajer za kojim uzdišu brojne žene i poneki muškarac. Nakon filmova o Harryju Matthew je nastavio glumiti
Vidi originalni članak

Klinci koji su utjelovili likove u filmovima o Harryju Potteru sada su odrasli, a najveće iznenađenje je Mattew Lewis (25), koji je nedavno snimio editorijal za modni časopis Jon.

Neugledni Neville Longbottom postao je pravi 'macan'. Nekoć mali, bucmasti 'klinjo' krivih zubi sada mami uzdahe brojnih žena i ponekog muškarca. Matthew je za ulogu zbunjenog i šlampavog Nevillea osam godina morao nositi lažne žute i krive zube, a i uši su mu učinili klempavima. Nakon serijala o malom čarobnjaku Lewisova glumačka karijera krenula je u drugom smjeru. Glumio je u BBC-jevim dramama 'The Syndicate' i 'Bluestone 42', ali sam kaže da nije to tražio. 

- Moje uloge bile su puno drugačije od Nevillea. Ali to nije bio moj izbor, nisam nazvao svog agenta i rekao mu da želim biti grubi tip sa sjevera ili vojnik - rekao je u intervjuu za spomenuti časopis. Dodao je da su ga te uloge privukle i da ih je na kraju i dobio. 

Idi na 24sata

Komentari 19

  • muskarac 04.07.2014.

    macan kazete jel? a dobro -_-

  • vedii888 04.07.2014.

    Longbottom ha ha ha ha

  • _petra_ 04.07.2014.

    mozda se glasa ko macan...mijauuuuuuuu

Komentiraj...
Vidi sve komentare