To je to što me zanima!

Sjećate li se slavuja Duje? Bio je finalist talent showa, a sada će kuhati protiv cura u 'Večeri za 5'

Duje je vegetarijanac koji preferira mediteransku, indijsku i japansku kuhinju, a omiljeno su mu jelo pečena jaja s blitvom i sva jela s povrćem. U show prijavio se kako bi se dobro zabavio te upoznao nove ljude
Vidi originalni članak

Ovaj se tjedan Večera za 5 na selu seli u Zadar i okolicu, gdje će nas dočekati i neka poznata lica. Riječ je o glazbeniku Duji Stanišiću, koji je u RTL-ovoj emisiji Hrvatska traži zvijezdu došao do finala, te Ivani Nemarić i Marici Krstić, koje su sudjelovale u još jednom kulinarskom showu - Tri, dva, jedan - kuhaj! Osim njih, kuhat će i Ivana Čirjak te Kristina Smolić Ročak, a tko skupi najviše bodova prema ocjenama ostalih kandidata u petak će osvojiti 5000 kuna. Nezadovoljnih na kraju ne bi trebalo biti jer će svi ostali dobiti 1000 kuna utješne nagrade. 

POGLEDAJTE VIDEO 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ivana Čirjak 

Ivana Čirjak dolazi iz mjesta Briševo u blizini Zadra, po zanimanju je poljoprivredna tehničarka, no trenutačno je nezaposlena. Ivana ima 40 godina i za sebe kaže da je vesela, komunikativna, svestrana i ambiciozna osoba. U Večeru za 5 na selu prijavila se zato što želi upoznati ljude koji kuhaju s tradicionalnim namirnicama, a ona sama najviše voli mediteransku kuhinju. Najčešće spravlja mesna jela, ribe i rakove, a omiljeno joj je jelo pašta od grmalja - rakova koje sami ulovi. Kad nešto priprema, najradije voli biti sama u kuhinji, a svi koji kušaju njezina jela puni su hvale.

Ivana Nemarić

Zadranka Ivana Nemarić ima 35 godina, a radi kao turistička djelatnica. Gledatelji je sigurno pamte po sudjelovanju u još jednom kulinarskom showu - Tri, dva, jedan - kuhaj!, gdje je s partnericom Loretom Bačić daleko dogurala. Velika je perfekcionistica, voli internacionalnu kuhinju, a svakom stranom jelu doda malo dalmatinskog štiha. Ivana najčešće priprema paštu, a omiljeno joj je jelo carbonara. Svojom najvećom manom u kuhanju smatra to što ponekad nije fokusirana, no naposljetku svi uživaju u jelima koja pripremi.

Duje Stanišić

Još jedno gledateljima poznato lice dolazi iz Petrčana pokraj Zadra. Riječ je o 34-godišnjem Duji Stanišiću koji je po zanimanju kuhar, no život ga je odveo u drugom smjeru i bavi se glazbom pa je tako sudjelovao i u RTL-ovoj emisiji Hrvatska traži zvijezdu, gdje je stigao do finala. Za sebe kaže da je komunikativan, zabavan i prirodan, a u slobodno vrijeme svira gitaru, klavir i igra igrice. Duje je vegetarijanac koji preferira mediteransku, indijsku i japansku kuhinju, a omiljeno su mu jelo pečena jaja s blitvom i sva jela s povrćem. U Večeru za 5 na selu prijavio se kako bi se dobro zabavio te upoznao nove ljude.

Marica Krstić

Iz Zadra dolazi i 55-godišnja Marica Krstić, koja je po zanimanju dizajnerica tekstila, no trenutačno je nezaposlena. Svoje kulinarsko umijeće već je pokazala pred kamerama, kad je s prijateljicom Silvijanom Dražović sudjelovala u emisiji Tri, dva, jedan - kuhaj!, a u Večeru za 5 na selu prijavila se kako bi pokazala svoje vještine i educirala ljude o tradicionalnoj kuhinji. Za sebe kaže da je vesela, komunikativna i tolerantna, a slobodno vrijeme najradije provodi u vrtu, izrađuje nakit i pravi likere. Voli mediteransku i kontinentalnu kuhinju, najčešće spravlja variva, juhe, peku i roštilj, a najviše uživa u kolačima.

Kristina Smolić Ročak 

Kristina Smolić Ročak ima 30 godina, dolazi iz mjesta Debeljak pokraj Zadra i po zanimanju je prehrambena tehničarka. Za sebe kaže da je vesela i voli društvo, a svoje slobodne trenutke najradije provodi spravljajući razne specijalitete te u igri s djecom, koja joj govore da je najbolja kuharica na svijetu. Najčešće kuha mediteranska jela, omiljeno joj je jelo crni rižot, a svojom najvećom manom u kuhanju smatra to što previše pojede dok kuha. U emisiju Večera za 5 na selu prijavila se kako bi kušala nova ukusna jela i upoznala nove ljude.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • danijel horvat 09.05.2021.

    Evo neki dan ga zvali u oprah show koliko je slavan.

  • 09.05.2021.

    Koga briga

  • Bocwanna 09.05.2021.

    Ne sjećamo se, Ili ako vam je draže, Nesjećamo se..!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare