To je to što me zanima!

Skandal na islandskoj televiziji: Izgubio u kvizu pa razbijao po studiju, letjele su čaše i pult...

Nakon što je tim iz škole Fjölbrautaskólinn við Ármúla točno odgovorio na posljednje pitanje i pobijedio ekipu iz Tækniskólinna, natjecatelj Jon Jorundur je izgubio kontrolu. Zbog poraza na kvizu demolirao je studio
Vidi originalni članak

Natjecatelj islandskog kviza 'Gettu Betur' (Pogodi bolje), izazvao je dosad neviđeni skandal na tamošnjoj televiziji. U tom se kvizu natječu dva tima srednjoškolaca ili fakulteta jedno protiv drugog.

Nakon što je tim iz škole Fjölbrautaskólinn við Ármúla točno odgovorio na posljednje pitanje i pobijedio ekipu iz Tækniskólinna, natjecatelj Jon Jorundur je izgubio kontrolu. Zbog poraza na kvizu demolirao je studio. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Na snimci objavljenoj na YouTubeu vidi se kako natjecatelj prvo baca svoju čašu na pod, ruši pult za kojim je sjedio, a potom uzima čašu kolegice iz svog tima i razbija je pored njezine glave. Poslije toga Jon je istrčao iz studija. 

Voditeljica Kristjana Arnarsdóttir je htjela nastaviti emisiju, no u pozadini se i dalje čuje razbijanje. Kristjana je potom prekinula emisiju i najavila reklame. Nije poznato je li Jon dobio kakvu kaznu zbog takvog ponašanja na televiziji. 

Idi na 24sata

Komentari 19

  • Rodakva 01.03.2021.

    hahah koji pacijent

  • moralni_zakon 01.03.2021.

    Ja, kad igram Uno ili Monopoly 🙃

  • neo.7 28.02.2021.

    kad šmokljani prolupaju.....hahahahahahahah umirem dok vidim deckica na sta lici hahahahahah

Komentiraj...
Vidi sve komentare