To je to što me zanima!

Skin o Špancirfestu: Festival je raznolik, u punom je zamahu

Ujutro sam bila na varaždinskom kupalištu i bilo je zbilja prekrasno. Mirno i idilično. Popodne smo prošetali gradom i ugodno se iznenadili, ispričala je pjevačica
Vidi originalni članak

Špancirfest je u punom jeku. Sunce i koncert planetarno popularnog banda Skunk Anansie u četvrtak privukli su mnoštvo Varaždinaca na ulice i mnogo drugih posjetitelja u Varaždin. Neposredno prije koncerta sreli smo dobro raspoloženu ekipu banda koja nam je rekla da uživa u posjetu Varaždinu i festivalu dobrih emocija. 

- Ujutro sam bila na varaždinskom kupalištu i bilo je zbilja prekrasno. Mirno i idilično. Popodne smo prošetali gradom i ugodno se iznenadili. Izašli smo i večer ranije, ali zbog lošeg vremena atmosfera je bila malo otužna pa smo se bojali hoće li biti ljudi na našem koncertu. Srećom, zasjalo je sunce i očito je da je festival u punom zamahu – kaže pjevačica Skin koju su tijekom šetnje zaustavljali kako bi se njom fotografirali. 

Skin je tijekom sedam godina, do 2009., bila posvećena solo karijeri, ali ipak joj je draže biti u bendu. 

Istina je da kad si solo, onda imaš kontrolu nad svim i sve ovisi o tebi. To je dobro s jedne strane

- Istina je da kad si solo, onda imaš kontrolu nad svim i sve ovisi o tebi. To je dobro s jedne strane, ali ipak stavlja puno veći pritisak na jednu osobu. Zato sam puno zadovoljnija kad uz sebe imam grupu odličnih suradnika i prijatelja, sve je puno zabavnije – kao čopor vukova smo – našalila se Skin. Ekipa iz benda je istaknula da rijetko imaju očekivanja od nastupa. 

- Mi smo na pozornici i publika je ta koja ima očekuje nešto od nas. Svi na sceni dajemo 110 posto sebe i energija koju šaljemo publici je zbilja iskrena što publika često prepozna i zato su većinom zadovoljni i reakcije su pozitivne – rekao je bubnjar Mark. 

Skin je pozvala sve koji ove godine još nisu doživjeli dobre emocije varaždinskog Špancirfesta, da svakako dođu. 

- Iako su propustili naš nastup, vjerujemo da će se zabaviti jer je nevjerojatno koliko je ovaj festival raznolik i simpatičan – smatra Skin. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • smucko 30.08.2013.

    Dragi mogući posjetioci Špancirfesta, molim Vas ne dolazite prije 12h, jer je sve zatvoreno, a i ne očekujte previše ni od popodnevnih sati...tu i tam koji ulični zabavljač, a ponuda po štandovima svake godine ista..Špancirfest je, nažalost, daleko od onog što je nekad bio...izgleda da ga žele pretvoriti u neki rock ili neki muzički festival! Nije jal ni zavist premi nikome, nego je to prava istina!

Komentiraj...
Vidi sve komentare